|
Што мислите за новиот спот на Милчо Манче |
Внеси реплика | страница <1 56789 21> |
Автор | ||||
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...ete tokmu ova sakav i jas da go kazham vcera, no ne pishav nishto, bidejki iskreno ochekuvav deka nekoj od vas tuka ke go primeti toa i ke pishe za toj "nedostatok", no za zhal niedna reakcija...imashe rakcii za "gluposti" a ne za toa shto treba.... |
||||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ne se razbiram vo tehnika ............. avto limar sum ........ mene mi e ubav
|
||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
znaev ........ toa kje e ......... i bez ali
|
||||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Мислам дека некој тоа и го коментираше... Меѓутоа ќе има спот кој ќе се однесува само на Црквите и Џамиите во Македонија... Инаку покрај тоа што ги нема ни џамиите ја нема ниту источна Македонија... Спотот трае само 6о секунди, сепак мислам дека треба да се биде објективен... |
||||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ако си лимар не си СЛЕП, погледни ја првата сцена на која се појавува Александар ќвидиш дека горниот дел од кадарот е осветлен... |
||||
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...ne e interesno be toa...Pogodi vo shto e ubavinata na Makedonija??? ...vo nejzinata "razlichnost" na "naselenieto", multietnicizmot, razlichnite veri, tradicii, zakoni...itn...itn... ..toa e toa shto navistina ja pravi ubava...i za vos'hituvanje.... |
||||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
||||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Технички пропусти:
14 Секунда , горе лево стои камера и неколку филтери за светло. 19 Секунда , Билјана бели платно на Преспанското езеро, се фледа острвот во позадина. 25 Секунда, јасно се гледа дека горниот кадар од сликата е осветлен |
||||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
i Malenko e na spotot
|
||||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Точно се согласувам 100% со тебе, меѓутоа ти кажав ќе има спот посветен само на тоа... Така да овој недостаток ќе се исправи... |
||||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
jas znam smo deka koga bi videla vakov spot za nekoja zemja, bas nisto ne bi me privleklo da ja posetam ...
a Chuchuliga mnogu ubavo kaza, babite mnogu odamna ovde ne nosat nosii ni samii ... turistite se privlekuvaat so ona sto mozat da go vidat i dobijat denes , a ako gi interesira minatoto na zemjata i tradicijata i narodnite nosii na lice mesto ke gi vidat... |
||||
BIB
Група Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Belgium Статус: Офлајн Поени: 68 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
jas si kazav za mene, a ako e taka kako sto velis, super, ne znam samo kaj ke gi smestime silnite turisti
|
||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
mene licno ne mi se dopagja
mnogu brzo se redat slikite toa moze kaj filmot PRESTRELKA KAJ ALAMO no poarno pomalku no podolgi kadri oti niso bre mene so ziveam tuka ne mi e jasno pa na norvezanite kje im e hehehehheheheh neka si go poravi spotot brej jas bi napravil poaren pozdrav MILCO, te biva, no denes ne ti uspealo sorry Изменето од anakin - 25.Декември.2008 во 23:21 |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
i jas sum sigurna deka Anakin bi napravil 100 pati podobar spot
|
||||
Внеси реплика | страница <1 56789 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |