IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Знаеме ли КОИ СМЕ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Знаеме ли КОИ СМЕ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5678>
Автор
Порака
да бе Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
О’ Дабштајн

Регистриран: 10.Април.2009
Статус: Офлајн
Поени: 5367
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај да          бе Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2009 во 23:14
верно на Арената пишува со цтичките и точките од Росетскиот каменголема%20насмевка
има ли стрелка коjа да подсетура дека требе да се чита од десно на левозбунетост

мани мани
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
О’ Дабштајн

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај да          бе Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2009 во 23:27
Тодор Петров, потсети дека битката кај Хајронеја,....

Херонеja се вика
Хajронеjа мора да е нешо друго

абе нема ли главен радактор тоа весник бе
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
О’ Дабштајн

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај да          бе Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2009 во 23:35
само едно последно прашане - како битката каj Херонеja e била на 2 Август кога Октавиан Август на кого е наречен месецот Август е живел 2 века после таа битказбунетост
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2009 во 00:26
Ako znaeme nema da raspishuvame REFERENDUM................

Изменето од orlov - 06.Август.2009 во 15:35
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Buggyman Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јуни.2009
Поени: 1308
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Buggyman Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2009 во 16:03
Originally posted by orlov orlov напиша:

Ak znaeme ema da raspishuvame REFERENDUM................

Каква врска има референдумот за името на Републиката со Македонскиот етнос, за да не знаеме кои сме? Разбира се, Македонци!

И детето мое ке му дозволам да напише на форумот како се чуствува, и резултатот ке биде...

МАКЕДОНЕЦ
Homo homini lupus est...
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2009 во 16:52
znaev!....ama , nekoj od petni zili se trudi da me raubedi!намигнување.....taka  da sega ....i ne znam!намигнување....a i ne sakam da znam povekje,тага...bitno mi e  sdamo,da imam leb....i odozgora neshto....i barem ...stotina godini......i da ne me dupat...."domashnite"....тага
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2009 во 23:02
Originally posted by Buggyman Buggyman напиша:

Каква врска има референдумот за името на Републиката со Македонскиот етнос, за да не знаеме кои сме? Разбира се, Македонци!

И детето мое ке му дозволам да напише на форумот како се чуствува, и резултатот ке биде...

МАКЕДОНЕЦ

Ima i te kako. Prvo ispej bez greshka pesnata ,,NARODE MAKEDONSKI, pa potoa kje diskutirame na ova tema. Ne e samo da se napishe makedonec i toa so golemi bukvi...........

Кон врв
Neptun74 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Регистриран: 23.Октомври.2008
Поени: 2643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2009 во 23:28
Originally posted by brza brza напиша:

znaev!....ama , nekoj od petni zili se trudi da me raubedi!намигнување.....taka  da sega ....i ne znam!намигнување....a i ne sakam da znam povekje,тага...bitno mi e  sdamo,da imam leb....i odozgora neshto....i barem ...stotina godini......i da ne me dupat...."domashnite"....тага

Pa vidi vaka... Seksot so domasnite znae da bide i dobar za razlika od siluvanjeto koe ke ti go priredat "nedomasnite"...
DeepBlue
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Buggyman Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2009 во 00:06

Originally posted by Buggyman Buggyman напиша:

МАКЕДОНЕЦ
Ima i te kako. Prvo ispej bez greshka pesnata ,,NARODE MAKEDONSKI, pa potoa kje diskutirame na ova tema. Ne e samo da se napishe makedonec i toa so golemi bukvi...........

Орлов, темата не е референдум, туку дали знаеме кои сме, ако ти не знаеш да ги раздвоиш темите, тоа е твој проблем! Јас го дадов моето мислење на темата!
Homo homini lupus est...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2009 во 15:39
Toa shto neznaesh e tvoj problem. No za referendum za imeto treba da znaesh za koe ime. A za da znaesh kao kje glasash na referendumot treba da znaesh i koj si. Mozjebi i da ne si hristijanin, ama zjiveesh vo hristijanska zemja. Zatoa i toa taka go napishav.
Кон врв
lilica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Август.2008
Поени: 548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lilica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2009 во 16:58
Абе зошто политика и во оваа тема? Ако е темата КОИ СМЕ,не значи дека некој ме праша дали сум македонка.
Кој бара ќе најде.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2009 во 17:24
Da. Ama mnogumina ne znaat, pa stana bugari.
Кон врв
ADVISOR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Февруари.2009
Поени: 1026
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ADVISOR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2009 во 17:25
Jas znam koj sum
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Buggyman Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2009 во 17:47

Toa shto neznaesh e tvoj problem. No za referendum za imeto treba da znaesh za koe ime. A za da znaesh kao kje glasash na referendumot treba da znaesh i koj si. Mozjebi i da ne si hristijanin, ama zjiveesh vo hristijanska zemja. Zatoa i toa taka go napishav.

ОК, за да бидеме јасни, не сум христијанин, ниту имам религија, ниту сакам да подлегам на теизам кој не носи добро туку само зло (ме велечеш за јазик), ниту религијата е синоним за национално чувство туку само верување (во што?)! Мојата грешка беше што ти реплицирав на твојот коментар (што нема веќе да се случи) и запомни, Македонија е СЕКУЛАРНА држава. Прашњето на темата е дали знаеме кои сме, јас одоговорив. Ако ти си теист, тоа е твое право, немој никогаш да ти се случи моето да го ускратуваш со притисок дека некој не бил Македонец ако не е христијанин. ТИ не можеш да го ускратуваш моето “верување“•

Изменето од Buggyman - 06.Август.2009 во 17:48
Homo homini lupus est...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5678>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.