|
Што ве привлекува повеке изглед или карактер? |
Внеси реплика | страница <1 56789 37> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
karakteren izgled
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tocno taka....sum zaboravila deka veke sum kazala |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so zboriiiiiiiiiiiiiiiiiiis moriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
da na mislese na zvonarot od notr dame???????????????? iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii vdzasen vdzasen vdzasen vdzasen |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ubavica i dzvetot
zdzvonar od notr dame film so cvekjarkata so carli caplin pola lice so mel gipson nekoi vo hollywood se bile pametni |
|
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aaaaanakin....pa toa samo na film...
Lepota treba...i toa suva |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a znaes zasto zatoa sto sum ruzen ko smrt |
|
|
|
KaTeNcE1111
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Karakterot ne mozes da mu go vidis po facata, znaci prvo se zapazuva izgledot pa posle karakterot.
|
|
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa i neubavite treba da si imaat decko, ako imaat pari dovolno, mislam . . .
E da be, celata sreka e u seksot mislite vie, e ne e taka, sum videl i nasmeani kalugerki |
|
Xicor
Нов член Регистриран: 14.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прво го дледам карактерот па после убавината,сакам девојка со памет,мила,да ме сака таков како што сум,да ме рњзбира во одредени моменти.Не ми е вазен изгледот барем да биде симпатична.Не барам многу нели
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па сите викаме карактер,... ама ај испадни шетај со некој две глави понизок од тебе... или фацата да му е 100муња и громова... сигурно нема...
а кога ќе размислиш што ќе ти е лепотан... а однатре да биде упропастен... па на крај пак ќе го одбереш тој со добар карактер... |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga birame nekoj za prijatel/ka voopsto ne e vazen izgledot,treba da ima samo karakter koj na nas ni odgovara..............no,dokolku birame partner/ka togas se vazni i karakterot i izgledot!!!
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KARAKTEROT NA PRVO MESTO, POTOCNO BI REKLA INTELEGENCIJATA
AMA VEDNAS POTOA IZGLEDOT. iAKO NE E PRESUDEN, SEPAK E VAZEN
NESAKAM DEBELI
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Izgledot po mene nema ama bas nikakva vrska vo izborot na dozivoten partner zosto voodusevenosta so izgledot na partnerot so vreme splasnuva i togas se javuva potreba za duseven seks vo koj bi mozele da ja pronajdeme utehata poradi grdosta na zivotot.
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e aj togas da ti daj Gospod 1 debela, mrsna vo kosata za dozivotna partnerka, pa da si imate ubav duseven sex
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |