![]() |
|
Сфатив дека... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 78> |
Автор | |
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Сфатив дека...
Кејт освен што е вештерка...
![]() Со подзнак кокошка...
![]() Е и вери клевер гирл...
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
me baraa vo UJP da me zaposlat,
sama mi rekoa da si odredam plata i sesir detektivski kje mi daele i specijalno Bond vozilo i trojca telohraniteli ![]() i...(ups...pak se zanesov...) |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Ма од роденденот ти е...
![]() Уште те држи...
Упс... сфатив де...
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
сватив дека..........нема бегање
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Со сила убаина не бива
сватено ![]() |
|
![]() |
|
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Nekoi luge ednostavno go zasluzuvaat toa sto gi snaslo...si go barale si go nasle
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Sfativ deka...
ne bese ok,edna ideja...
ama,mislam,deka nisto nema da
se promeni
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
сватив дека.......поради мојата збунетост,се ќе отиде по вода
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
...........sfativ deka...........molçenjeto navistina bilo zlato....
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Sfativ deka .... onie koi nemaat svoj zivot sakaat da ziveat vo tugj
![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
сфатив дека нешто битно не разбирам
Х = ? |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() |
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Ќе чекам уште долго да го поминам овој мост...
![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
SVATIV DEKA IMA EDNA DOBRA I EDNA LOSA STRANA |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 78> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |