![]() |
|
Дали понекогаш го нервирате вашиот партнер ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 10> |
Автор | |
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
samo ako me iznervira toj mene
![]() |
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
AJ NE TE NERVIRAM ![]() DA GO NERVIRAM SAMO KOGA KE ZASLUZI ![]() |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
ponekogas...da mu smenam malku...da ne mu bide dosadno
![]() tuka negde sme, i toj ne ostava jas da se dosaduvam
![]() ![]() ![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Nekam da se falam...
![]() |
|
![]() |
|
Klapsomun ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
nekogas jas nekogas ona. Ali pak si se sakame bar taka jas mislam. A mozebi gresam sto mislite a ?????????????????????????????????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
не... многу почесто он ме нервира мене
![]() |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Ma sekogas bre
![]() |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
обично јас го нервирам...
денес за промена тој ме изнервира ![]() и сега не знам: дали повеќе сум изнервирана... или изненадена ![]() |
|
![]() |
|
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
како што можам јас да го изнервирам..мислам дека никој не може...дури и за небитни работи...секогаш можам да најдам нешто што ќе го погоди...
ама затоа кога тој мене ќе ме изнервира...цел ден сум ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Тој мене до сега ме има изнервирано.
Всушност, јас сама се изнервирав, тој беше проклето во право за една работа поврзана со мене. Мене не ми се допадна тоа, ми го плесна тоа во лице во малку завиткана форма, ама беше тотално во право и јас се изнервирав, се подналутив. Не беше работата за лутење, ама ај...јас... ![]() ![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
valentina-pp ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 198 |
eeee sum go nervirala so godini,a toj cutel,trpel pa sega koga konecno se otvori,jas se iznenadiv,onemiv i ostanav nema bez cuvstva!mislev saka i ke trpi do kraj!poslusajte ja mojava poraka da broite pred da izbuvnuvate so bezbroj kavgi,zborovi so povisen ton ili navredlivi mislejki ja pravite vrskata burna i interesna.Nikoj ne saka taka!
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Еве преди малку поново ја изнервирав Даци
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
da
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |