IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Филозофирај
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Филозофирај

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 82>
Автор
Порака
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2008 во 22:59

Vistinskata umetnost pri razgovorite e ne samo da ja kazes
  vistinskata rabota na vistinsko mesto ...tuku i da go ostavis
  neizgovoreno ,,pogresnoto,, vo momentot  na ,,iskusenie,, 
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 18:20
Sekogas ima svetlo na krajot od tunelot...toa dobro go znam....samo neznam zosto tunelot izgleda beskrajno dolg .......
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 18:22
SEKOGAs POPUSTA poPRAGMATICNIOT

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 18:24
Originally posted by anakin anakin напиша:

SEKOGAs POPUSTA poPRAGMATICNIOT

moze!
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2008 во 18:24
a vie posilnite gubete vreme nepopustajki na debilcinjataсреќа

Изменето од anakin - 03.Ноември.2008 во 18:24
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2008 во 16:13
Originally posted by Lady Blue Lady Blue напиша:

Sekogas ima svetlo na krajot od tunelot...toa dobro go znam....samo neznam zosto tunelot izgleda beskrajno dolg .......

cekoris, po temnica, i nikako da vidis edno malecko svetlo, na kraj od tunelot.... i odednas, koga ke pomislis deka sve e izgubeno, se e bez zaludno, odednas ke se pojavi edno malo svetlo na kraj od tunelot, cekoris i gledas kako se zgolemuva.... no koga ke dojdes pri kraj, koga ke mozes svetloto na kraj od tunelot da go vidsis, i koga ke stois pred samiot izlez na tunelot, ke moras uste ednas dlaboko da vdisnes , od tolku temnina, pocetnite momenti na svetlinata nema da godat среќа.....
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta.
Кон врв
Zlatnik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2005
Локација: Macedonia
Поени: 2605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zlatnik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2008 во 16:56
Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

Do koga ce popusta popametniot?

Ај замислете се! Ако секој паметен попушта, тогаш на светот би имало само лудаци.
Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

... da ne te lupnam so flashava po glaa...

А каква беше флашата? С’рчена? плазењеголема%20насмевканамигнувањесмеење
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2008 во 09:30
...drn-drn jarinja...
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2008 во 16:17
...ne be,se salev....tuku vaka sega....
...minatata Nova Godina,kako i normalno sekoja pred toa ,gi ukrasuvav drvjata kaj mene vo dvorceto,inaku nemam elka,posto nemozev od nikade da iskornam, i toa koga gi mestev sijalickite i gi pustiv,edna ne sakase da sveti...i taka gi pustiv....iiiiii....i to....
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Tetratka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Септември.2008
Локација: дрвара
Поени: 5153
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tetratka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2008 во 21:51
ОТОРИНГОЛАРИНГОЛОГИЈА...ОНТОПСИХОПАРАМЕТАТЕТРАХОРДОЛОГИЈА...

Е ако кажи некој што е ова го частам...

Изменето од Tetratka - 08.Ноември.2008 во 21:54
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2008 во 18:18
dolga e rakata na pravdata,docni ama nema da te zaboravi
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2008 во 18:39
of mori majko tragedija:
- na avtomehanicar da ne mu pali kolata,
- socijalen rabotnik so spric vo raka,
- frizerka so losa frizura
- stomatolog so rasipani zabi
- i uste kolku li gi ima....eh kolku e polesno na drugiot da mu go najdes careto...плазење
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2008 во 22:37

Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2008 во 22:17
I mu vikam ja, on mu vika i oni si vikaat i ja i vikam " Elaj si pri mene, za modro da ti ne nosis i po sokaci sal nedomakini ima i sal ja najaran sam"
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 82>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.