![]() |
|
Дали е до мене или до околината....?! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5678> |
Автор | |
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Si imala mudar dedo.
![]() |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Ма ја сум супер, другите не чинат
![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
mariija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
do mene ke da e
|
|
![]() |
|
Hedonistka ![]() Сениор ![]() ![]() Shapeshifter Регистриран: 17.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 282 |
Ami zavisi nekogash e do mene a nekogash e do okolinata
![]() |
|
If you are reading this, get a life!
|
|
![]() |
|
Charmedgirl18 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
хм, светот односно другите луѓе, ретко стануваат подобри, а јас си се менувам редовно, ако одлучам така, па веројатно ќе да е до мене
![]() |
|
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Ma sekogas e do mene ....
![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
Anthony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
99% до мене
1% до околината |
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Светот во никој случај не оди кон подобро, па и јас да се чувствувам подобро... Јас ако се чувствувам добро, веројатно МИ СЕ ПРИЧИНУВА дека и светот е подобар, за жал...
![]() |
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Жими мајка е до околината
![]() Ако тие се небитни личности во мојот живот, како тие би ме усреќиле. Битно е да се има добар соживот со оние кои ти се драги, истите тие да се ведри, позитивни. Една насмевка може толку многу да влее надеж, среќа во лицата на нашите најблиски. Па што, нека имам брчки од смеење. ![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
до мене е...оти не можам да променам тоа што не зависи од мене.
|
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Site sme nie kreatori na nasata okolina...vo nea sme nie i okolinata.Sto bi znacelo deka nema prostor za dilemi
![]() Odgovorot na prasanjeto bi bil.... DO MENE E |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
nikogash ne e do tebe tuku do,.....ostanatite!
![]() ...nemaj gajle! ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Ако отидам на работа и сум ммногу расположена и полна со енергија и ентузјазам а другите се скиселени многу брзо ќе ми попушти расположението а доколку јас сум кисела и нерасположена тоа нема да влијае на мнозинството(може само на поединци).
Мислам дека масата има огромна моќ да ти пренесува дел од својата енергија и да ти дава насока на твоите акции.
Затоа многу е важно како ќе ја филтрираш таа енергија. Не си сам, никогаш а твоето учество и придонес се брои.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Ni na son... |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |