IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Операција триумф - музичко реално шоу
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Операција триумф - музичко реално шоу

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 32>
Автор
Порака
moon_girl Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2008
Статус: Офлајн
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moon_girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2008 во 16:50
Шоуто понекогаш е интересно, понекогаш не е. Некои од студентите навистина ги бива за пеење(во нив спаѓа и Александар), додека некои се хорор.
The moon and the sun have fall in love.   
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2008 во 18:50
јас мислам дека даниел е малце разгален ( малце повеќе ) и затоа така се однесува... и нормално е што има конфликти помеѓу студентите... и да не сакаат тие, затворени во 4 ѕида цело време... те фаќаат бубачките голема%20насмевка

александар ми беше мнооогу интересен, и си се изнасмеав кога го видов дека само тој си спие во пижамчиња... другиве изгледа сакаат да покажат тело, а ацко наш во пижами на долги ракави... смеење и алал да му е за тоа... оти си покажува дека има став... исто и за тоа што си зборува на македонски... аплауз
Кон врв
Evenstar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Регистриран: 09.Јули.2007
Поени: 3388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2008 во 15:45
мене ми се допаѓа Соња како пее... а за Александар, па дефинитивно ми е најдобар.... не дека е наш, ама детето си е супер
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2008 во 19:35
Јасмина ич нема тело, не знам зошто цело време се крши се витка... изненадување не и личи... и се мислам дека даниел ќе испадне... многу ја претера неделава... и плус фино лепо го исвиркаа... ќе нема кој да ја гали мачката смеење

а Александар е стварно најдобар... а овој другиов... како се вика ?? и убаво ли пее ?? мислам на другиот македонец... збунетост
Кон врв
trajkovskamila Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Октомври.2008
Поени: 1862
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trajkovskamila Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2008 во 19:50
Aleksandar No1
mila e srcus
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2008 во 21:11
Originally posted by BisernA BisernA напиша:

Јасмина ич нема тело, не знам зошто цело време се крши се витка... изненадување не и личи... и се мислам дека даниел ќе испадне... многу ја претера неделава... и плус фино лепо го исвиркаа... ќе нема кој да ја гали мачката смеењеа Александар е стварно најдобар... а овој другиов... како се вика ?? и убаво ли пее ?? мислам на другиот македонец... збунетост

Drugiot mekedonec e Kristijan Jovanov od Radovis..go imam slusnato dvapati kako pee,na prvata gala vecer i vo emisijata najlosi od site deca..tesko mi e da procenam od dvapati ama spored mene ok pee,prosecno..mozebi tremata go jade,ama ke se pokaze so tek na vreme ako e kvalitet..pozz
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
defma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 716
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај defma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2008 во 10:45
Мислам дека Даниел ќе излезе, не и е баш омилен на публиката.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2008 во 17:04
уууууугггх денеска го видов овој другиот наш... кристијан,... и искрено... уххх губитник... премногу ми е антипатичен... некако ми делува вообразено и арогантно... не може ни да се спореди со александар.... среќа а новата девојка... хехех... многу добро знае да им ги затвори устите на тие што стално нешто се бунат... голема%20насмевка
а се зачудив прееска,... јасмина премногу се навреди од номинацијата... изненадување
Кон врв
Evenstar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Регистриран: 09.Јули.2007
Поени: 3388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2008 во 19:25
Е па кога некои се преценуваат ќе се навредат, а Јасмина не е ништо посебно... инаку јас 100 % го поддржувам Александар, ама овие професориве малку забегуваат - или се љубоморни што наше момче успева таму, или е нешто друго во прашање... не знам дали го знаете овој клип... ама секако погледнете го... т.е слушнете го... дали се објективни? мислам дека не се....

http://www.youtube.com/watch?v=S2s0KXHo_mM

Изменето од Evenstar - 31.Октомври.2008 во 19:26
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
Кон врв
maestro13 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2008
Поени: 428
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maestro13 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2008 во 20:50
Леле, стварно сакаат да го запрат.
Педери едни!!
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2008 во 21:51
Александар е добар или има луда среќа,па му се паѓаат песни кои му лежат.А Кристијан мислам дека има премногу трема,затоа и така се однесува.Едноставно не може да се опушти
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2008 во 15:07
Originally posted by Evenstar Evenstar напиша:

Е па кога некои се преценуваат ќе се навредат, а Јасмина не е ништо посебно... инаку јас 100 % го поддржувам Александар, ама овие професориве малку забегуваат - или се љубоморни што наше момче успева таму, или е нешто друго во прашање... не знам дали го знаете овој клип... ама секако погледнете го... т.е слушнете го... дали се објективни? мислам дека не се....

http://www.youtube.com/watch?v=S2s0KXHo_mM

ja iskreno ne gi razbiram profesorive!!??Ako Aleksandar e nedovolno talentiran i nedefiniran kako peac togas so da kazam za pola studenti od kukata..da ne gi redam sea,eve kao primer ke ja zemam samo Milica koja nema poima od peenje a se provlekuva celo vreme samo na izgledot nevinaski i poradi toa sto devojkata ima oset za igranje..zaso za toa malce ne kazat..iskreno moeto mislenje e deka tie od emotion produkcija go znaat pobednikot use od pocetok,nego ova e samo edna igra za pari preku sms porakite so se dobivaat..zar oni ke dozvolat da pobedi mekedonec ili crnogorec ili hrvat???kako ne..use sega se znae kaj niv..sea za nekoja emisija ke go simnat Aleksandar od toa deka e najdobar(duri i realno da e taka,a taka ke bide),i ke pocnat drug da favoriziraat..se gleda deka zirito edvaj ceka da mu iznakaze gluposti na alex,edvaj cekaat da go nominiraat spored mene..a ne znam zaso..so im posmeta tolku..daj boze da gresam so moevo mislenje ama taka civstvuvam pa taka i pisuvam..so ke bide..bili zivi pa videli..
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2008 во 23:47
Да,да Ели во право си.....
П.С. бриши инбоксот
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2008 во 00:54
bravo za aleksandari po 5 pat favoritаплауз
i drugoto nase dete makedonce ne ispea loso, poubavo od polovinata sto se tamu. milo mi e  sto ispadna jasmina zosto organski nemozev da ja podnesuvam...a od onaa novana sto vleze, mozebi ima ubav glas i ubavo pee- citaj se dere, pogplemo buckalo za raspravii ne postoi!!лутина
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 32>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,375 секунди.