|
Резонанција во кујна |
Внеси реплика | страница <1 56789 11> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...od lukot nekomu mu ripa...pritisokot...a od orevite nekogo go cesha... psorijazata...
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaaaa,...sega si...off topik...ova e za vo...forum medicina
|
|
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drzete se do temata...da ne ve baniram....i orevite so med da gi zemete...za bolja nok
|
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nokj??...ili....mokj???
|
|
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za dvete....aj ne sitnicari sega....btw...i lesnici se dobri
|
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Индиски ли ореви?
|
|
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
indijskite se preskapi..ama u mala doza se isplaka..a i ne treba bas kolicinski da se konzumira
|
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..dajte luge...pa jas toa seriozno... pa vie kako mi zapnavte... na dotk*r da odam..pardon lekar... |
|
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...udri brigu na veselje...pa i na dotk*r da ides....pa neka se zaposlat lekarite
|
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес за првата резонаторка во кујнава....
овошен сладолед........
А за останатите............
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... bila ja ne bila...jas si zemam za mene... ...
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...во филот за лазањи,ставам и рендано морско оревче...дава посебен шмек...
|
|
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
besamel sosot ne go przam, go varam kako puding....vo mlekoto dodadete 1-2 lazici margarin ili puter, ili pak maslinovo maslo.
vo pecen kompir stavete ruzmarin, dava poseben smek...
koga pohovam baren karfiol, ili lignji....ne valkam vo brasno edno po edno tuku vo kesence stavete brasno, sol i zacini po vkus, gi isturam site (iscedeni) i gi "protersuvam" vo keseto...(zasteda na vreme).
|
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ги затресуваш, а?
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |