IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Сродна душа
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сродна душа

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 74>
Автор
Порака
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2005 во 00:04

Originally posted by RedCat RedCat напиша:

Originally posted by Ghost Ghost напиша:

ne e vo pravo be, amaaaaaaaaaannnnnnnnnn.... lugje dajte bre nemojte taka izgubeno da deluvate....... imate li vie voopsto sili vo vas???????????????????

Е па силна съм --да!Ама като нема,нема бе ..какво да

правя???

mnog e lesno, ednostavno zensko si, moes ti... ostavi na deckite kade so izlagas da si go napravat svoeto....

MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
RedCat Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Октомври.2005
Локација: Macedonia
Поени: 287
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RedCat Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2005 во 00:20

ne e vo pravo be, amaaaaaaaaaannnnnnnnnn.... lugje dajte bre nemojte taka izgubeno da deluvate....... imate li vie voopsto sili vo vas???????????????????
Е па силна съм --да!Ама като нема,нема бе ..какво да правя???

mnog e lesno, ednostavno zensko si, moes ti... ostavi na deckite kade so izlagas da si go napravat svoeto....

Доколко те разбрах ,да оставя нещата сами да си вървят...

да,ама не,именно защото ТЕ си правят своето ..а моето ...

къде остана
аз обичам Македония
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2005 во 12:03
Originally posted by batt's batt's напиша:

samo potragata e polna so bolka:(

mozebi srodnata dusa e tuka negde blisku do nas a nie ne znaeme......

site nie barame nekoj pokraj kogo ke osetime mir i polna dusa, ljubov i potreba da sme pokraj nego.....

Можеби наместо да мислиме дека сме центар на светот и да бараме некој прилагоден кон нас, треба да се прифати некоја душа и да и се прилагодите. И така се наоѓа сродна душа. :)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2005 во 18:26

Е па силна съм --да!Ама като нема,нема бе ..какво да правя???

Доколко те разбрах ,да оставя нещата сами да си вървят...

да,ама не,именно защото ТЕ си правят своето ..а моето ...

къде остана

tvoeto?? pa tvoeto e sekogas vo tebe, samo ednostavno izvadi go od sebe na videlina

Кон врв
bobi Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Ноември.2005
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bobi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2005 во 15:38

Å ïà ñèëíà ñúì --äà!Àìà êàòî íåìà,íåìà áå ..êàêâî äà

ïðàâÿ???
Eve jas ke se zrtvuvam za Red Cat ako saka jas ke i bidam srodna dusa i taka gledam saka makedonci a i malku znam bugarski :))
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2005 во 23:07
kaj ste be srodni dusi??? se iznajdovte li site megju sebe????   e taka ve sakam
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Ноември.2005 во 22:13
 nesto slabo pisuvate po forumot......mislev deka sum propustila nesto ama malku komentari imase ostaveno......
Кон врв
Синдарела Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Регистриран: 06.Ноември.2005
Поени: 2604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2005 во 11:44

јас од муабетот и очи и уши ќе скријам,а и пријателчињава мои

Кон врв
ugro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Ноември.2005
Поени: 90
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ugro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2005 во 13:17
ima srodna dusa no dodeka ja najdes ke sgi izgubis nervite i bardovci ne ti gine
Кон врв
EU_giRL Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Мај.2005
Локација: Sweden
Поени: 19
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EU_giRL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2005 во 18:31
Da, imam srodna dusa
*^*^*LovE & MisS Ya aLL*^*^*
Кон врв
only_me Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Локација: Israel
Поени: 295
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај only_me Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2005 во 20:20
Kako ja najde kazi i jas da si ja najdam mojata:)
Кон врв
babyy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2005
Поени: 8193
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babyy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2005 во 08:22
Сродна душа постои и секој од нас ја има.НЕкои порано,некои подоцна ја наоѓа својата сродна душа,но за жал не секогаш можеш да останеш и да остариш заедно со својата сродна душа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2005 во 00:39
постои???? не ми се верува ова, како може такво нешто да има, кога едноставно, кога и да се заљубат две личности еден во друг, и двајцата целосно се мењаваат, можеби не наеднаш, но секако постепено за да си се усогласат... Тоа дека двајца се сродни одеднаш... богами никако не можам да го сварам
Кон врв
tangicka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Мај.2005
Поени: 186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tangicka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2005 во 10:42

Постои!!!

Ја сретнав еднаш и ја изгубив

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 74>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,160 секунди.