|
Барам програма |
Внеси реплика | страница <1 56789 16> |
Автор | |
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
go imam ovoj program ama ne gi pusta na DVD
probav so "YouTube FLV to AVI converter Pro" ima opcija samo da konvertira vo "Windows Movie" |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А вака нешто како ова тука ???
Изменето од Dark HaCkeR - 15.Јануари.2009 во 03:11 |
|
DAC23
Сениор Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BARAM PROGRAMA ZA HACK NA MSN NEKOJ STO ZNAE NEKA MI PISI NA MSN SAMO DA NE ME HACKNE
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пиши им во хотмаил службата за подршка добри се ќе ти кажат мене секогаш тие ми кажуваат |
|
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa staj go WIndows CD i odi botiraj i ima[ tamu opcija da ja izbrises taa particija
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
procitaj poubavo...i proguglaj malku... covekot bara program za kompletno brisenje na podatocite... ne za brisenje na particii...ili sto si znaes toa si pises.... Iron Man...ti treba Eraser ili Clean Disk Securitu Изменето од којсумјас - 21.Јануари.2009 во 18:13 |
|
fanta
Нов член Регистриран: 23.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo .imam printer epson dx7450 mi treba nekoe programce za resetiranje ketridzite. pobarav so SSC SERVICE UTILITY megutoa ne poddrzuvaa resetiranje na ketridzi od T0711 do 0714. pa dokolku nekoj moze da mi pomogne okolu toa neka pise.
fala Изменето од fanta - 25.Јануари.2009 во 20:36 |
|
Skorpijabt
Нов член Регистриран: 24.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Барам програмче за да ми работи игра без цд.Ја симнав од интернет ама ми бара цд.Пробав со Power iso i so Alcohol120 ama izgleda neznam kako.Ako znae nekoj da mi kazi
fala odnapred |
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Симни Daemon Tool најдобра е за тоа |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Blagodaram do Dark HaCkeR,a posebno do којсумјас (i ako mozi da mi kazis kako se koristi Eraser za da ne gi izbrisam po greska dvata HDD,glavniot koj sakam da go izbrisam e Maxtor 80GB IDE,a vtoriot WD 250GB IDE a za nekoj den ke kupam HDD od 500GB SATA za noviot PC samo ne znam dali ke mozi da se povrzi toj od 250GB IDE na novata ploca oti ima samo eden IDE slot a ne sum siguren dali rezacot e IDE ili SATA,mislam deka e IDE...
P.S. Ne znam dali da zemam WD ili Hitachi - vo Anhoch mi velat deka Hitachi e podobar a jas sakam WD??? |
|
fanta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej drugarcinja aj ako znae nekoj i akomoze da mi odgovori na prethodnata poraka za EPSON DX 7450
|
|
NEMOJ NE ME RADUJ !!!!!
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako мислиш ресетирање на кертрижите не те разбирам?? да направи тест со боите или? |
|
fanta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZDRAVO FLIPSI
POTREBNO MI E RESETIRANJE ZA NIVOTO NA BOJATA BIDEJKI GI DOPOLNUVAM SO BOJA A PRINTEROT GI REGISTRIRA KAKO PRAZNI. DOKOLKU IMA TAKVO PROGRAMCE BI MI ZAVRSILO GOLEMA RABOTA NO AKO TAKVA OPCIJA NE POSTOI SEPAK VI BLAGODARAM Изменето од fanta - 01.Февруари.2009 во 19:49 |
|
NEMOJ NE ME RADUJ !!!!!
|
|
zajcevmk95
Нов член Регистриран: 02.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој знае од каде да отворам проф фдаил или од каде да симнам програм за pdf фајлови
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |