![]() |
|
Не сакам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 105> |
Автор | |
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
OVA.....
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Ic ne sakam snobovi i falbadzii...
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
не сакам да слушам гласно пеење од другиот брег на вардар......
![]() |
|
![]() |
|
alexa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 261 |
не сакам луѓе што нон-стоп зборуваат.
|
|
Najveci covek uvek ostaje dete
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
NE SAKAM ...KOGA ZBUNET NE E ZBUNET...
TOGASH SUM MNOOOOGU ZBUNETA ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Ne sakam... zbunet da me sonuva!..
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
не сакам..... не сакам....... и не сакам...........
![]() |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
ne sakam koga nepotrebno ke me nafura..i posle go nema nikade
![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
ne sakam gosti vo narednite 6 dena
![]() |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
ne sakam da spijam!!
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Nevolem,
nikog, lutko, takva mi je narav kao odzak star i grav puno dima je kroz mene proslo. Nevolem, ujne, strine, sogore, komsiluk, nataknem ih na civiluk, od njih nista dobro nije doslo. |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
кукавици...ќе те рчнат,па ќе побегнат
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
не сакам да го изедам последното парче чоколада со ориз. НОУУУУ!
|
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
SELJACISTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 105> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |