|
Вреди ли??? |
Внеси реплика | страница <1 56789 12> |
Автор | ||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Неколку пати се залапала? Не вреди! Батали ја. Утре ќе ти се залапа со некој италијанец, задутре ќе ти забремени од некој германец. Враќањето со иста мерка не води никаде. Желбата за одмазда сврти ја против себе, затоа што никој не одлучи за тебе кога ти реши да бидеш со неа. Си требал малку повеќе да ја провериш нејзината верност пред да стапиш во врска со неа.
Јас гласам за црвен картон!
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kako bese ona so prostuvanjeto? (sala)
mozebi vo pravo si no mozebi i gresis, nekogas covekot treba greska da napravi za da svatit sto ima pokraj sebe i deka tugoto ne vredi
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кое е тоа со простувањето де?
Тој може да и прости колку сака, но не е должен повторно да стапува во врска со неа. Доколку boris70 ја почитува верноста како доблест, тој си заслужува и таква девојка, верна и со срце за еден маж, а не некоја варалица што ќе му се разлапуе со странци.
Да стануваше збор за едно бакнување, тогаш ќе имаше простор и да се дискутираат деталите и да се бараат некои оправдувања кај девојката на чија основа може и да и се прости неверството. Но борис вели дека таа неколку пати се разлапала со тој французинот, значи тука станува збор за еднаш направено неверство, потоа една преспиена ноќ, размислено, непокајано, потоа уште едно разлапување, па повторно ноќ, па нов ден, па пак истата песна итн. Значи тука станува збор за решителна и разумска прељуба, на сериозен и одлучен избор да не биде верна.
Мое мислење е, доколку после ова ептен почне да плаче и да моли за прошка, да, мислам дека треба да се собере сила и да се прости, но сметам дека нема фајде од продолжување на таквата врска. Значи: "Прости и остави!"
Сакаш да кажеш дека понекогаш е добро јас да ја изневерам со сите потенцијални симпатии за да заклучам дека тие не "вредат" и да сватам што имам покрај себе?
Како би ти било твојот дечко (или девојка) да ти го направи тоа т.е. да те "спореди" со сите негови пријателки, колешки, комшики?
И што ако налета на некоја што подобро го бакнува од тебе? Или пак ти, споредувајќи го со твоите симпатии, налеташ на некој што подобро бакнува од него? Толку од врската?
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
p**ka mu mater na glupiot i los francuz i zatoa se zbratimeni so grcite ista marka se
Изменето од zbunet - 28.Јуни.2008 во 16:39 |
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Paaaaa,a francuzinot vredel
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
boris70
Нов член Регистриран: 27.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa mislam deka site na forumov sto odgovorija na moeto baranje zasluzuvaat da znaat kako se odvivaat rabotite.
Momentalno osven doticnata licnost, imam uste so 4 drugi tipki a neze i glumam cmok, cmok.... :) srce moe, zivote moj.... (zaboraviv da vi napisam prethodno deka po fizicka privlecnost, barem spored mislenjeto na zenskiot svet, dobro kotiram) Za brzo vreme ke smislam uste nekoj nacin za da ja povredam i pratam vo ludnica. Taka i treba na k*rvata. Kako ke reagira koga ke ja pokanam za sex i ke i koga ke dojde na zakazano ke izlezam po gaki, ke ja vnesam vo soba i ke i recam deka ja cekam za orgija :) a vo soba ke ima uste edna gola devojka. Ako imate podobra ideja, kazete, no jas resiv tie nezini cmok, cmok da ja pratat vo Bardovci. Изменето од Eleni - 30.Август.2008 во 01:15 |
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ziti filmot
|
||
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
stom uste se pletkas i kroish plan za osveta uste ja sakas , lalalallala.
Sam se ebish vmozok , ili prostii ili trgnise , 3to nema ! |
||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
,.......... абе човек... ќе бидеш посреќен ако таа е несреќна ?? ако и кажеш дека е луда, нема тебе тоа да те направи поразумен... едноставно... расчисти си и терај си со животот... има и други риби во морето... Изменето од Eleni - 30.Август.2008 во 01:16 |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sto gluposti kaza ovoj duri i mene mi ide da izbegam u francija od ovakvi. Go menuvam mislenjeto. Ako ti napraila taka, si zasluzil.
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe boris prvo velish shto mislite vie,i ne pishuvajte gluposti a posle na kraj ti samiot tresish zeleni..se zalapala pa shto..ako ja sakash devojkata nema vrska,moze bilo moment na slabost,moze bila pijana,se e mozno...no ako ti se vratila jas mislam deka se e vo red...vo vtoriot post velish si imal ushte nekolku tipki shto si gi ebavam...sega vidi vaka....jas mislam deka si tipicno balkansko k*rle ...ako tipkata se zalapala so nekogo drug e k*rva,a ti ako si ebaval 4 tipki si e*ac demek....i na kraj i spremash demek orgija...izvini ama spored mene ti imash nedostatok na mozocna masa boro.... imash tipicen malogragjanski nacin na razbiranje na rabotite...teshko na zeni so mazi kako tebe.... Изменето од Eleni - 30.Август.2008 во 01:17 |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...NE...
|
||
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Братко, дај не зезај ... излези и прошетај малце, најди нешто и сврти нова страница ... нема белки да го поминеш животот во такво размислување, дали да и простиш или не. ТАА размислила кога го правела тоа и го направила, а вистинското прашање на кое се плашиш да си одговориш не е дали да и простиш или не,ТУКУ дали ќе ги носиш роговите кои ти ги НАБИЛА.
|
||
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Alal da i e...go procenila na vreme!
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
Внеси реплика | страница <1 56789 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |