|
Слобода |
Внеси реплика | страница <1 56789 19> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sum cul ovaj izvik
FREEDOooooooM oh ... da .. Mel Gibson ,,,,ne sekogas vo covekovata istorija ovoj zbor ima isto znacenje |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па што е за тебе слободата?
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да си пишувам на форумов.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SLOBODA e
ako mozes sekoe utro da se budis nasmean i da znaes deka na nikomu nisto golemo nedolzish, na lugjeto pa nitu na zakonot |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za mene ne znam sto e,zasto sekogas sum ja cuvstvuvala....nikogas ne sum se cuvstvuvala "neslobodno" ili podobro kazano zarobeno
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MA TAKA E BOLJE NEMOIT DA SE SMISLIT
|
|
|
|
topsexy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sloboda e koga mozes da pravis sto sakas......valjda
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E NE E TAKA MISLAT TERORISTITE SI PUKAT NA KOGO SAKAT |
|
|
|
topsexy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama jas ne mislev na tie raboti
mislev na obicni mali nesta,sitnici vo sporedba so toa..........
da ne nabrojuvam sea.........
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MILO
DEFINICIJA MORA DA VAZI I ZA SITNI I ZA XXL |
|
|
|
topsexy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aham..................
togas za mene slobodata e ...................aj da mi tekne pa ke pisam
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
topsexy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
............koga imame pravo da uzivame vo detalite..........
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |