IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Како до вечен живот?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како до вечен живот?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 15>
Автор
Порака
anastasovi2004 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 69
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anastasovi2004 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 11:03
ima vecen zivot!
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 11:05
аха,... а да ве прашам,... што ќе ви биде целта на живеењето ако живеете вечно ?? нели е тоа малце себично од ваша страна,... да побараш вечен живот.... трепкање

п.с зборуваме за вечен живот на земјата така ?? збунетост
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 11:07
Originally posted by anastasovi2004 anastasovi2004 напиша:

ima vecen zivot!

Има, не викам нема! И тоа не онаков... знаеш... ќе те памти историјата... ме заболе за тоа (со извинение)... Што ако ме памти ако јас скапувам у земја.
Абе слушај, што ти вреди тоа? И онака еден ден нема да има ништо... ни Земја, ни Сонце, ни Универзум (оваков каков што го знаеме (у ствари како некои што го знаат).
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anastasovi2004 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 11:46
taka e se soglasuvam...i Biblijata veli taak deka Zemjata ke sogore vo sitni cestici..i so nea mesecinata...a sonceto najprvo ke pocne da "gi gore lugeto" a potoa ke sogore...sto i naukata go potvrduva toa... sonceto e zvezda, a sekoja zvezda sogoruva... a Sonceto e stara zvezda... no mene muabeto mi e ne za vecen zivot na zemjata, tuku za "nekade" vo vecnosta... ili kako sto vikaat raj ii Bozjo carstvo...prasanjeto mi e kako da stigneme do tamu/
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 12:00

Aaaaaaaaaa !?!? Па така кажи! Е па тогаш тоа е друга работа, само во тој случај темава ти е за во подфорумот Вероисповед!

Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anastasovi2004 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 12:03
Znam...ama ete dojde nakako i tuka... pa ne sakav da ja izbrisam... neka lugeto si razmisluvaat!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 12:25

Не да ја бришеш, само нека ја префлат на соодветното место, бидејќи таму сигурно има повеќе посетители кои се интересираат за тоа, па би можел да добиеш посоодветен одговор. Тука како што гледаш ќе паѓаат повеќе заебанции

Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anastasovi2004 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 12:37
fala na sovet!
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 12:47
...AJMO BRACA TIFUSARIIII....PREKO VODE DO SLOBODEEEE....РЕЧЕ ЕДЕН ЕДНАШ ДО "МОСТОТ НА РЕКАТА КВАЈ" И ЗЕДЕ НЕБРОЕНА ПАРА ЗА ТОА,И ОСТАНА ВО ВЕЧНОСТА ..МАЈКАТА!!! ...ШТО ВРЕМЕ ЌЕ БЕШЕ ТОА..ТОГАШ...
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 12:58
Originally posted by anastasovi2004 anastasovi2004 напиша:

taka e se soglasuvam...i Biblijata veli taak deka Zemjata ke sogore vo sitni cestici..i so nea mesecinata...a sonceto najprvo ke pocne da "gi gore lugeto" a potoa ke sogore...sto i naukata go potvrduva toa... sonceto e zvezda, a sekoja zvezda sogoruva... a Sonceto e stara zvezda... no mene muabeto mi e ne za vecen zivot na zemjata, tuku za "nekade" vo vecnosta... ili kako sto vikaat raj ii Bozjo carstvo...prasanjeto mi e kako da stigneme do tamu/

МОРА ДА СЕ ШЕГУВАШ...ЗА ДА СТИГНЕШ НЕКАДЕ ТРЕБА ПРВО ДА ОТКРИЕШ КАДЕ Е ТОА НЕКАДЕ, А ПОТОА ДА БАРАШ СООДВЕТНО СТРЕДСТВО. ПРОНАЈДИ ГО ТИ РАЈОТ НА ВСЕЛЕНСКАТА КАРТА, А ЈАС ЌЕ СЕ АНГАЖИРАМ ОКОЛУ ПРЕВОЗОТ.
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anastasovi2004 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 13:55
Ok! DAj mi ja vselenskata karta!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 13:56
ТЕЗАТА ДЕКА РАЈОТ ПОСТОИ Е ТВОЈА, НЕ Е МОЈА!
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anastasovi2004 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 14:02
NE TOA TEZA! A TI MI RECE DEKA GO ZNAES PATOT AKO TI GO POKAZAM NA VSELENSKA KARTA...ZNACI TI MORA DA JA IMAS KARTATA?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 14:07
НЕ, ПРОЧИТАЈ УБАВО! ЈАС РЕКОВ, АКО МИ КАЖЕШ КАДЕ ТОЧНО СЕ НАОЃА, ЌЕ НАБАВАМ ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО ДО НЕГО.

Изменето од majstorce62 - 09.Март.2008 во 14:10
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 15>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,922 секунди.