|
Како до вечен живот? |
Внеси реплика | страница <1 56789 15> |
Автор | |
anastasovi2004
Група Регистриран: 08.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima vecen zivot!
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аха,... а да ве прашам,... што ќе ви биде целта на живеењето ако живеете вечно ?? нели е тоа малце себично од ваша страна,... да побараш вечен живот....
п.с зборуваме за вечен живот на земјата така ?? |
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има, не викам нема! И тоа не онаков... знаеш... ќе те памти историјата... ме заболе за тоа (со извинение)... Што ако ме памти ако јас скапувам у земја. Абе слушај, што ти вреди тоа? И онака еден ден нема да има ништо... ни Земја, ни Сонце, ни Универзум (оваков каков што го знаеме (у ствари како некои што го знаат). |
|
anastasovi2004
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka e se soglasuvam...i Biblijata veli taak deka Zemjata ke sogore vo sitni cestici..i so nea mesecinata...a sonceto najprvo ke pocne da "gi gore lugeto" a potoa ke sogore...sto i naukata go potvrduva toa... sonceto e zvezda, a sekoja zvezda sogoruva... a Sonceto e stara zvezda... no mene muabeto mi e ne za vecen zivot na zemjata, tuku za "nekade" vo vecnosta... ili kako sto vikaat raj ii Bozjo carstvo...prasanjeto mi e kako da stigneme do tamu/
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aaaaaaaaaa !?!? Па така кажи! Е па тогаш тоа е друга работа, само во тој случај темава ти е за во подфорумот Вероисповед! |
|
anastasovi2004
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znam...ama ete dojde nakako i tuka... pa ne sakav da ja izbrisam... neka lugeto si razmisluvaat!
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не да ја бришеш, само нека ја префлат на соодветното место, бидејќи таму сигурно има повеќе посетители кои се интересираат за тоа, па би можел да добиеш посоодветен одговор. Тука како што гледаш ќе паѓаат повеќе заебанции |
|
anastasovi2004
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala na sovet!
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...AJMO BRACA TIFUSARIIII....PREKO VODE DO SLOBODEEEE....РЕЧЕ ЕДЕН ЕДНАШ ДО "МОСТОТ НА РЕКАТА КВАЈ" И ЗЕДЕ НЕБРОЕНА ПАРА ЗА ТОА,И ОСТАНА ВО ВЕЧНОСТА ..МАЈКАТА!!! ...ШТО ВРЕМЕ ЌЕ БЕШЕ ТОА..ТОГАШ...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МОРА ДА СЕ ШЕГУВАШ...ЗА ДА СТИГНЕШ НЕКАДЕ ТРЕБА ПРВО ДА ОТКРИЕШ КАДЕ Е ТОА НЕКАДЕ, А ПОТОА ДА БАРАШ СООДВЕТНО СТРЕДСТВО. ПРОНАЈДИ ГО ТИ РАЈОТ НА ВСЕЛЕНСКАТА КАРТА, А ЈАС ЌЕ СЕ АНГАЖИРАМ ОКОЛУ ПРЕВОЗОТ. |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
anastasovi2004
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ok! DAj mi ja vselenskata karta!
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ТЕЗАТА ДЕКА РАЈОТ ПОСТОИ Е ТВОЈА, НЕ Е МОЈА!
|
|
|
|
anastasovi2004
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE TOA TEZA! A TI MI RECE DEKA GO ZNAES PATOT AKO TI GO POKAZAM NA VSELENSKA KARTA...ZNACI TI MORA DA JA IMAS KARTATA?
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕ, ПРОЧИТАЈ УБАВО! ЈАС РЕКОВ, АКО МИ КАЖЕШ КАДЕ ТОЧНО СЕ НАОЃА, ЌЕ НАБАВАМ ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО ДО НЕГО.
Изменето од majstorce62 - 09.Март.2008 во 14:10 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |