IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Филм
  Активни теми Активни теми RSS - Филм кој не можам да запрам да го гледам
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Филм кој не можам да запрам да го гледам

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 12>
Автор
Порака
Tony Clifton Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Септември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 292
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tony Clifton Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2009 во 14:00
Originally posted by blackeye blackeye напиша:

Originally posted by bounty_hunter bounty_hunter напиша:

Originally posted by Tony Clifton Tony Clifton напиша:

abe lugje sho vi e Twilight e losh film kako moze da vi se svigja ne mi e jasno edvaj edvaj ednash go izgleav

i jas toa se cudam...ja go imam vo kom, a ni ednas ne sum go izgledala...

ne mi se dopadna trailerot i ne dosol na red da go gledam

....neznam...mozebi gresam
Epa ne znam kako moze da komentiras dali ti se dopaga ili ne samo po trailerot :))) Pusti i gledaj go i kazi sto ne ti se dopaga

nigde ne pisuva deka ne mi se dopaga filmot...citaj ubavo pisuva deka ne mi se dopadna trailerot pa filmot zatoa ne dosol na red na go gledam!!!

Inaku citav na net nakratko za sodrzinata..znaci kako ljubovna prikazna bi sakala da go gledam, ali ne radi vampiri ili drugi izmislena sustestva..ne sum takov tip na covek...a i na prethodniot post naglasiv  : za vkusovi ne se rasprava, kaj site e razlicno!
da ama ako ti se svigja filmov znaci stvarno imash losh vkus
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2009 во 14:17
The Shawshank Redemption
The Lord of the Rings
Fight club
A walk to remember (па мора и нешто романтично )
The Matrix
The Illusionist
The Prestige...

и многу, многу други... никогаш нема да можам да изберам еден
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2009 во 14:19

abe lugje sho vi e Twilight e losh film kako moze da vi se svigja ne mi e jasno edvaj edvaj ednash go izgleav

Epa ne znam kako moze da komentiras dali ti se dopaga ili ne samo po trailerot :))) Pusti i gledaj go i kazi sto ne ti se dopaga

nigde ne pisuva deka ne mi se dopaga filmot...citaj ubavo pisuva deka ne mi se dopadna trailerot pa filmot zatoa ne dosol na red na go gledam!!!

Inaku citav na net nakratko za sodrzinata..znaci kako ljubovna prikazna bi sakala da go gledam, ali ne radi vampiri ili drugi izmislena sustestva..ne sum takov tip na covek...a i na prethodniot post naglasiv  : za vkusovi ne se rasprava, kaj site e razlicno!

значи, според тебе,... и мојот вкус е лош ?? среќа

види мајката.....смеење

добро бе луѓе, некој сака хорори, некој трилери,... јас го сакам филмот..... што е чудно и лошо,... па дури и да добијам коментар дека имам лош вкус ?? збунетост како што знам..... вкусовите се делат на твој и на туѓ,.... а не на добар или лош плазење

Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2009 во 14:45
Originally posted by BisernA BisernA напиша:

значи, според тебе,... и мојот вкус е лош ?? среќавиди мајката.....смеењедобро бе луѓе, некој сака хорори, некој трилери,... јас го сакам филмот..... што е чудно и лошо,... па дури и да добијам коментар дека имам лош вкус ?? збунетост како што знам..... вкусовите се делат на твој и на туѓ,.... а не на добар или лош плазење

ne znam izgleda ovie samo za komedii se
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2009 во 14:46
a ima i po nekoj crtan film dobar sto treba da go gledate :)

Изменето од bounty_hunter - 01.Април.2009 во 14:48
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2009 во 14:47
Еј ќе прекинете бе со цитати?
На што личи ова,пост од пола страна.
Ако сакате муабет да си правите ќе ви отворам тема за дискусија за филмови.
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Tony Clifton Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Септември.2008
Поени: 292
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tony Clifton Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2009 во 17:15

Originally posted by BisernA BisernA напиша:

значи, според тебе,... и мојот вкус е лош ?? среќавиди мајката.....смеењедобро бе луѓе, некој сака хорори, некој трилери,... јас го сакам филмот..... што е чудно и лошо,... па дури и да добијам коментар дека имам лош вкус ?? збунетост како што знам..... вкусовите се делат на твој и на туѓ,.... а не на добар или лош плазење

ne znam izgleda ovie samo za komedii se
ok ok ok e ok samo se zaebavav glej te si go filmot po 16 pati na den ako vi se svigja ja ne go gleam nikad vishe
Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2009 во 22:52
twilight po malku im stanav dosadna na tie okolu mene...pa od ljubopitnost i tie pocnaa da go gledaat
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2009 во 23:04

Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2009 во 02:35
по ниеден филм не сум до толку поболен ада го гледам неколку пати.......
Тоа само ми се случило на Ромео и Јулија
и тоа само поради прекрасните реченици кои сакав да ги запаметам
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2009 во 02:42
Britney Spears - Crossroads

Изменето од Omar - 04.Април.2009 во 02:55
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2009 во 19:58
Originally posted by Omar Omar напиша:

Britney Spears - Crossroads

lele brat imav pretcuvstvo deka ke pisis film od Britney lol   
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2009 во 20:08
batus pa me znaes ti mene... sve sto e od nea....
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2009 во 20:14
Omar iskreno da ti kazam ne mozam da ja smislam Britni тага

Inace za filmovi...Half Light, Catwoman (so Hali Beri), Tristan i Izolda...ne mozam da prestanam da gi gleda. Isto taka i barem ednas mesecno znam da si gi pustam site serijali od Sex and the city.

Изменето од blueprayer - 04.Април.2009 во 20:14
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.