IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Не за НАТО, да за Уставното Име
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Не за НАТО, да за Уставното Име

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 33>
Прашање: priem vo NATO ili Ustavno Ime-Republika Makedonija
Одговор Гласови Статистика
81 [75,70%]
26 [24,30%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 21:48
Originally posted by PAVLIN PAVLIN напиша:

zasto mi e izbrisan postot kade sto se povikuvam na eksperti deka ne TREBA imeto da odi na referendum....MOIRA NE TUKU SE PRAVI PAMETNa ...лутиналутина

ako mislis na posranata anketa
fala bogu se najde nekoj pameten da ja trgne
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 21:49
Originally posted by novace novace напиша:

daj bre ne mesaj politicki partii za nesto sto nema vrska posebno problemot so imeto...protsetiram za zatvarnje na tema koja ja davase vistinskata slika za makedonsiot identitet i gorsdosta na makedoncite, pa visdovte li deka nad 50 % glsaa za promena na imeto...ama ne ke seresh  tuka na forum a koga ke treba da se izraboti nesto ke prodavas komunjarskji i SDSM finti....do koga bre...i zasto tvojot golem makedonec Gvujo i tvoj idol odi na referendum ako prasanjeto za imeto e vekje poznatoлутиналутинаpa duri i vo zagrad ti e temava ...gluposti do nemaj kade....jas ne znam samo kako ne se razbirame i mora so trolanje po forumi da se razabirame

1. Барем се надевам ...оти така не те учеле дома..за да се обраќаш кон еднаквите на себе..барем овде?
2. Видов..но и да те посетам ...која беше паролата на ептен „мудрите„ сдсм-ОФЦИ и нивни подржувачи (случајно да не се тука и ти пронајде???) :
НЕКОИ ПРАШАЊА НЕ ЗАСЛУЖУВААТ ОДГОВОР

3. Грујо не е мој..туку на мајкаму....а дека е наш Премоиер..барем тоа е јавно познато..или?
4. Глупости невидени беа и сеуште се ...дури и од секого видените не-дела на црвените кмери во Македонија.
5. Не се разбираме оти сме со спротивни видувања..за тоа кој го направил проблемот..односно кој ги довел Македонците во заблуда..дека немаат никаков излез и решениие освен нивниот...а резултатите и после децении само ја потврдуваат мојата опсервација дека за се се криви црвените македонски „кмери„ и нивниот лидер..
и дека накрај и ќе мораат да одговараат за тие зло-дела.
изненадувањелутина
лутина

A VAS NAJISKRENO I NAJBRATSKI VE MOLAM DA PRESTANETE SO MEDJUPARTISKI PREPUKUVANJA големо%20гушкање OSTAVETE GI ZA POUBAVI DENOVI I VREMINJA .... VI BLAGODARAM ....
Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 21:55
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

A VAS NAJISKRENO I NAJBRATSKI VE MOLAM DA PRESTANETE SO MEDJUPARTISKI PREPUKUVANJA големо%20гушкање OSTAVETE GI ZA POUBAVI DENOVI I VREMINJA .... VI BLAGODARAM ....

Ти благодарам и на тебе за предлогот..односно препораката...со една мала напомена :
Јас не сум припадник на ниту една политичка партија..колку за да се знае нели....за понатаму.
намигнувањеголема%20насмевка
голема%20насмевка
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
PAVLIN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2007
Локација: Saint Helena
Поени: 889
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PAVLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 21:58
Originally posted by anakin anakin напиша:

ti PAVLIN ne zbori
oti sum ti kiven na anketata so ja otvori so izbor na iminja

a ti za koe glasase...da ne ti falese FYROM...a deckoto so lik na putin sakam samo da go pozdrava negovite brakja protestiraat vo Belgrad...palat ambasadi...ankanin daj misli so glavata ne so k*reto koe go nemas....za muda da ne zboruvameлутиналутиналутина
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 22:01

ti PAVLIN ne zbori

a ti za koe glasase...da ne ti falese FYROM...a deckoto so lik na putin sakam samo da go pozdrava negovite brakja protestiraat vo Belgrad...palat ambasadi...ankanin daj misli so glavata ne so k*reto koe go nemas....za muda da ne zboruvameлутиналутиналутина

ti kje mi kazuvas/?????
aj odi otruj se
najglupa anketa moze da smisli samo genijalecov na forumov
aj ne me vleci za jazik

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
misterX Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Февруари.2008
Поени: 342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај misterX Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 22:31
Mene mi se bendisuvashe i taa anketa a i ovaa ne e losha.
na prvata bev za Demokratska Republika Makedonija. Ovaa nekako ne mi dava pogolem ibor. Jas sum Republika Makedonija da vleze vo nato. Ako ne moze da se dogovorat taka, namesto Firom, vo NATO neka vleze Demokratska Republika Makedonija.   
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 22:39
Originally posted by misterX misterX напиша:

na prvata bev za Demokratska Republika Makedonija. Ovaa nekako ne mi dava pogolem ibor. Jas sum Republika Makedonija da vleze vo nato. Ako ne moze da se dogovorat taka, namesto Firom, vo NATO neka vleze Demokratska Republika Makedonija.   

http://www.lightwaterdrums.ca/LWD2007/BigFire_w800.jpg

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 22:49

ti PAVLIN ne zbori

dobar maz ne stoi na zborot голема%20насмевка .. vetiv ce odam arno ama , pavlin e biser koj retko se srecava голема%20насмевка toj decko so likot na putin ce mu kaze vaka nabrzina nekolku raboti голема%20насмевка kako prvo , ti blagodaram za ona " decko " голема%20насмевка kako vtoro , toj decko ima k*r sto kolku i da mu go dudlas kako sto dudlas nasekade po zapad , povtrono ce ima i da ti go ucuka голема%20насмевка ... ponataka , ima muda koi ti i pokraj toa sto imas corapa namesto usta , tesko deka ce mozes da gi progoltas голема%20насмевка bidi pozdraven i slatko sonuvaj .... ne e*am takvi kako tebe , toa im go prepustam na crncistata so koi se " druzis " i na koi im sluzis kako zamena za toalet hartija големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 22:56
Originally posted by novace novace напиша:

Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

Ти благодарам и на тебе за предлогот..односно препораката...со една мала напомена :
Јас не сум припадник на ниту една политичка партија..колку за да се знае нели....за понатаму.
намигнувањеголема%20насмевка
голема%20насмевка

vo red ... se izvinuvam ... no navistina ne e vreme za medjusebni obvinuvanja i kavgi ... pozzz
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 22:57
leka noc na siteголемо%20гушкање големо%20гушкање големо%20гушкање 
Кон врв
Gusarski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Ноември.2005
Локација: Macedonia
Поени: 136
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gusarski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 23:10

Кој те прашува тебе нешто бе будало шиптарска? Ова не засега нас Македонците и може само ние да одлучуваме! Ајт сиктер у Албанија таму

МАКЕДОНИЈА НА МАКЕДОНЦИТЕ!
Македонија е вечна!
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 23:29

Смирир се. Атерирај малку на земја. Не летај во облаци. Има лансерски рампи со висок дострел, и тоа удат само на шиптари. Затоа иззи бојс.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Neonic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2007
Поени: 899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neonic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2008 во 00:19
CRVENI  I SINI, vo ovoj moment najmalku ni treba PREPUKUVANJA, ogledajte se malku na SRBITE, kako radikalite so "zapadnjacite" ramo do ramo, se borat za Drzavnite interesi.
 Kako eden Kostunica javno vo govor i prkosi na Najgolemata Svetska sila USA, a nasiot Gruevski kako gluvce vo dupka se krie, pa ne sakal ni predlogot da go komentira i da se sprotivstavi na edna ZASRANA GRCIJA.
  Abe barem polovina "madinja" da imase od onie koi gi ima Kostunica, i da ja plukne javno na onaa gnasnata Dora v lice, deka ne e taa nekoj k*r-faktor koj ke resava za nasata istorija, identitet, ime i idnina!!!!
 Ne go napravile Turcite, ne go napravile Srbite, Bugarite, pa nema da go napravat ni edni ETIOPISKI pleminja nareceni -moderna Grcija!!!!!!!
 Makedonija za Makedoncite zasekogas!!! Ima edni Makedonci na svetov...i taka i ke ostane!!!!!љубовљубов

Изменето од Neonic - 22.Февруари.2008 во 00:21
Кон врв
bond....james b Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Ноември.2006
Поени: 850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bond....james b Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2008 во 00:24
 sto be ti samo treses gluposti tuka,kazi nesto pametno i realno,a ne nekoi prikazni za "gladnite patrioti"!
You live only ONCE!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 33>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,375 секунди.