|
Лила Филиповска и нејзиното шоу |
Внеси реплика | страница <1 56789 25> |
Автор | |
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
штом толку долго ја толерираат на тв , мора добро да полира “лустери“ со други зборови д топ коксакер хехехе
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добив идеја да ја преименува емисијата во Е ДАЈ ДА ТЕ ЕБАМ , реалити секс шоу , мислам ќе покрене на гледаност
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле ама жестоки форумџии имало овдека...
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za Lila nisto ne e zestoko
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лила е мила... |
|
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i glup**ka po malku |
|
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
navistina glupava emisija...a sto da kazes koga na Sonja Tarculovska i postavuva prasanje glaben grad na Kambodza...a pritoa ni samata ne znae da procita kako glasi drzavata...a koga trebase da se procita odgovorot (normalno Sonja nemase poim ni deka postoi takva drzava)..pusta Lila Debila...vrtese po toa listovite....da najde kaj i e zapisan...tragedija...bas "utesenie gresnim"
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...LILA СИ Е СУПЕР!!!...НЕ МИ Е ДОКРАЈ ЈАСНО ,АМА ПОЧНУВАМ ДА СФАЌАМ ЗОШТО НЕ ВИ СЕ БЕНДИСУВА!!..ТАА ШТО МОЖЕЕЕЕЕ.............,ДРУГИТЕ МОЖАТ ДА САЊААТ!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЛЕЛЕ ШТО ИМА ЕДНА НАСМЕВКА!!!пА КАКО САМО ТРЕПКА СО ОЧИЊАТА! А ПА КОГА ОДИ, КАКО ДА НЕ ЈА ДОПИРА ЗЕМЈАТА...
А ГЛАСОТ,ЕДЕН НЕЖЕН, НЕЖЕН, КАКО ПУСТИНСКО ВЕТРЕ... ЕДЕН ПОГЛЕД МИЛ, НЕЖЕН, ТОПОЛ, НЕВИН, КАКО ЈАГНЕ ПРЕД КЛАНИЦА. |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.............ИИИИИИИИИИ,LILO МОРИ!!!ДАЈ ЈАВИ СЕ.......
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
lpartik
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 402 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ВЕЛАТ ДЕКА ЗАД ДОБРИОТ КОЊ- МНОГУ ПРАШИНА СЕ КРЕВА...СУДЕЈЌИ ПО ПРОСТОРОТ ШТО НА ФОРУМОВ ГО ДОБИЛА ВЕРОЈАТНО НЕШТО ВРЕДИ,ИАКО ДА БИДАМ ИСКРЕН НЕЈЗИНОТО ИМЕ НЕ МИ КАЖУВА НИШТО...БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДОБРИОТ ВНУК, ЗАГРИЖЕН ЗА БАБА СИ И ЈАС НАУЧИВ НЕШТО...ПА ВЕРОЈАТНО ШОУТО БАРЕМ ЕДНАШ ЌЕ ГО ГЛЕДАМ ЗА ДА ВИДАМ КОЈА Е И КАКВО Е ШОУТО. И НАПАДОТ Е РЕКЛАМА.
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе што е важно името. важна е таа.И мене името не ми значи ништо, ма што има едни... Ај да не те дразнам па да станеш зависен од нејзините емисии.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
lpartik
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 402 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |