|
Златна Бубамара на популарноста |
Внеси реплика | страница <1 56789 12> |
Автор | |
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
оваа бубамара нема никогаш да ја заборавам
|
|
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и јас стварно беше глупава па и она простачко однесување од Дани единствено ме бендиса како што и се очекуваше на К 15 им се даде бубамара но како онака заврши не ми беше јасно никого за ништо не прогласија |
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ustvari bidejki ZlatnaBubamara vazi za priredba od zabaven tip...a vcera toa najmalku bese...komotno mozese da se IZVINZT i da kazat deka ovaa 11 po red Bubamara celosno ke mu ja posvetat na nasiot TOSKA...mozea da go pustat dokumentarecot,snimki od negovi koncerti,poranesni negovi nastapi od BubaMarata,sekavanja za nego od negovi prijateli...sekoj sto nesto znacel vo negoviot zivot mozese da izleze i da kaze po nekoj zbor za nego,nekoja anegdota,ionaka Bubamarata e od zabaven tip,javuvanja na negovi kolego id celiot Balkan,mozese da ja donesat Antonija Sola....na kraj edna ogromna 4 pati pogolema bubamara da i dodelat na Menadzerkata Ljilana Petrovic...ista tolkava na nego za se sto napravi I SE USTE PRAVI ZA MAKEDONIJA...A se da se zavrsi so toa sto site negovi kolegi od zabavnata muzika ,pa i narodnata,zaedno so publikata da ja ispeat poslednata negova snimena pesna MAKEDONIJA NAVIVA ZA NAS...toa ke bese poppristojno ngo onaa sarada vcera..bat ova e moe mislenje
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A ZNAE LI NEKOJ KOGA KE IMA REPRIZA??? |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma kakva repriza...podobro nikogas da ne dadat povtorno...da zaboravime pobrgu |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DIOGENCE BEJBI JAS NE GLEDAV,A SAKAM DA JA GLEDAM REPRIZATA I AKO ZNAES AJ PLEASEEEE KAZI |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vidi u programa...verojatno utre...ko doznam ke ti kazam po lp ne se sekiraj..ke ja ima sigurno..i toa poveke pati za zal |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
БЛАГОДАРАМ |
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да го потегнеме сиџимот од казанчето од вецето , а бе не гледам телевизија п**ка му матер
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PA NE GLEDAJ DE!!!! KOJ TE TERA DA GLEDAS!!!!! |
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да де , тоа го кажав
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ВО ОВАА МАКЕДОНИЈА, ОСВЕН ТЕЛЕВИЗОРОТ, НЕМА ШТО ДРУГО ДА ТЕ ИЗНЕРВИРА
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за почит беше тоа што кажаа дека наредните златни бубамари нема да се доделува награда за најдобар пејач затоа што нема кој да го замени тоше,... тоа го ценам !
п.с не кажале,... заборавиле бидејќи атмосферата беше,... малце жална,... ама имаше во весник денес |
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mENE NE MI SE DOPAGA TOA STO NEMA DA SE DOSELUVA NAGRADA ZA NAJDOBAR PEJAC ZATOA STO ZIVOTOT PRODOLZUVA PONATAMU, NIKOJ I NIKOGAS NEMA DA GO ZAMENI TOSE, NO TREBA DA SE NAGRADAT NAJDOBRITE STO GI IMAME, TOA NEZANACI DEKA GO IZNEVERUVAME TOSE.
NAKRAJOT NA KRAISTATA I TOSE NE BI SE SOGLASIL SO TOA. |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |