|
Косово независно од 17 февруари |
Внеси реплика | страница <1 56789 48> |
Автор | ||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не бадијала умни кажале оти : Кога „мечката„ игра во комшилукот„..задолжително ќе „поиигра„ и пред сопставената ти/ни врата.. |
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кај нас ќе игра она најголемата, како и во сите досегашни војни. Во еден пост напишав; ....србите подамна ја пејат за косово спремајкисе ,,спремте се спремте четници,,- и навистина легална паравојска се спрема и спремно ќе одговори можеби уште утре. .....Ние сме за жалење, ретко кој ја знае ,,НАРОДЕ МАКЕДОНСКИ,, а сите потајно, срамежливо и нечујно си ја пеат абре макдонче. Брука македонска. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да добиеше Николиќ, на изборите па да речеш дека ќе направеше нешто таа војска, инаку вака тешко дека нешто ќе направи таа војска..
А јас искрено речено, мислам дека нашава држава многу ќе профитира од тоа Косово, само ако сме паметни нормално... Е сега некој ќе излезе со став дека ете ако Косово добие независност дека ќе и се случи истото на Македонија.. Да донекаде се во право, ама да дојде работата до отцепување не верувам, освен тоа дали сте претпоставиле некогаш дека ете србите така ни го испрале мозокот со цел да имаат некакво оправдување за да не добие независност нивниот космет...... А и на крај крајава и да сакаат, нема тоа да се случи зошто во Бродец им се заплени скоро целото оружје на УЧКИТЕ а и Америка до Април ќе ја отвори Американската Амбасада(мене повеќе ми личи на Форт Нокс) и ќе биде стабилен регионов, со тоа ќе станеме сателит на Америка, а и пополека ќе влегува американски капитал во државава, па и странски.. И нема да се исплати да има војна тука... П.С. Ја видел некој амбасадата што се гради на Кале? Викаат дека е огромна, којзнае што ќе се сели таму , но викаат дека е многу отидена и многу под земја исто така е многу отидена, којзнае таму што ќе има, ЦИА , НСА [:D] |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vladimirе88,
...таа војска колку за твоја информација е легално отргана од регуларната армија на Србија и ќе направи многу. ...што ќе направи нашата жална печалбарска војска, или и овој пат ајде на воена вежба, сега нема воена вежба, сега ќе вежбаат тие кои во 1999 и 2001 година дезертираа. |
||
|
||
Duduk
Сениор Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dobro, jas kolku sto razbrav na 17.fev. (den porano ili podocna)Kosovarite ke objavat DEKLARACIJA za nezavisnost a ne sustinska nezavisnost.Sto ne e isto.Dali posle 17.-ti oni ke imaat pristap do MMF,dali ke stanat ramnopravna clenka na EU,OBSE,UN itn?? Jok vala.Ke im treba najmalku 5-10 godini.Uste mnogu torti ke treba Amerot da im zgotvi za da stanat nezavisni.
Ovaa misija sega sto e na Kosovo ke bide zameneta so druga,slavinata od koja Kosovarite crpea milijardi dolari ke im se podzatvori malce(povekje),so drugi zborovi ke treba samite da se zapotat da zarabotat dolarcinja..ili evra.A kolku sto znam segasnata stapka na nevrabotenost na Kosovo e enormna (samo 40 % mazi i okolu 10% zeni imaat vospostaven raboten odnos).A kolku strucen i obrazoven kadar imaat Albancite na Kosovo nemam namera ni da razglobuvam.30000 Albanci gnijat po Evropski zatvori(droga,prostitucija itn ) |
||
Duduk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kahm...KAKO ?? |
||
Duduk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dobro,eve priznavam crpkava slabo mi vlece zadnive mesec cena,ne dzabe Duduk sum se pisal,gledam vesti,prelistuvam dnevni vesnici,pravam se sto pravi eden prosecen makedonec(znaci ne mnogu )i seuste ne mi e jasno:
ZOSTO MU E NA NEKOJ OD SUSTINSKI INTERES KOSOVO DA BIDE NEZAVISNO ?? Nekoj vika,"pa vo Kosovo ziveat preku 2 mil. Albanci nasproti 100 000-150 000 Srbi i ostanati malcinstva,a Albancite vo niedno scenario ne mozat da zamislat da ziveat pod ist krov so Srbite." Nekoj drug vika,"pa dobro na Amerot mu e mnogu bitno da bide Kosovo nezavisno,bidejki so toj gest na dobra "volja" mu pokazuvaat na muslimanskiot svet deka oni nemaat nisto licno protiv niv(ete im podarija edna drzava-Bosna,a na pat e uste edna),tuku samo protiv teroristite." Me interesira sto mislite vie ? Изменето од Duduk - 16.Февруари.2008 во 18:38 |
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НАТО има интерес да се шири ЏИХАТОТ, па си прави терен, за потоа да има каде да војува и да ги пласира своите производи. А, нашите политичари алчни за пари и д.......... ќе дадат, а не сакаат да мислат народот што им мисли. |
||
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dali posle 17.-ti oni ke imaat pristap do MMF,dali ke stanat ramnopravna clenka na EU,OBSE,UN itn?? Jok vala.Ke im treba najmalku 5-10 godini.Uste mnogu torti ke treba Amerot da im zgotvi za da stanat nezavisni.
nie denes ke imame nesto za sto sonuvaat albancite , odnosno ke bideme svedoci na nesto sto veruvam mnogumina go doziveale, koga sonot e tolku vistinski, pa veruvas deka e stvarnost..... a koga ke gi protries ocite malku podobro.... ke sfatis deka se bilo samo son... ete takva ke bide i nezavisnosta na Kosovo, zatoa sto sigurno nema da stane clenka na ON ... nitu ke vleze vo MMF nitu vo EU ... Изменето од butel2 - 17.Февруари.2008 во 10:50 |
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Супер што е готово, сега кога Србија ќе ви мавне ембарго сите граници ќе ви бидат затворени и Македонија има да оствари убав профит од вашиот пазар.. А и струја можеме да ви продаваме Изменето од moira - 17.Февруари.2008 во 15:47 |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
gotovo e koga ce e gotovo a na balkanot nikogas nisto ne e gotovo |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a zasega e samo edna rabota gotova licemerieto na albancite koi po potreba se i fasisti i komunisti
|
||
vd
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1539 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Среќно во независноста на Косово
|
||
Внеси реплика | страница <1 56789 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |