![]() |
|
Сам со себе |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 16> |
Автор | |
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jas ja gasnam sijalicata koga ne sakam da go vidam sopstvenot odraz
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Samo ke se nasmevnam ..... onaka ubavo
![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
![]() ![]() Si ja krevam roletnata sega.. poubavo e sonceto od edna obicna sijalica |
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Temninata e uste poubava ..... koga e tvoja ....
![]() ![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
Mene mi e strashna temnicata... ne se sakame mnogu so nejze
![]() |
|
![]() |
|
Indurain ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Јули.2011 Статус: Офлајн Поени: 308 |
Mene mi e strav da bidam sam so sebe...........
|
|
![]() |
|
Bogami... imam monstrumi.. ziva ke me izedat mislam... ili se golemi ili jas im davam mnogu znacenje.. ke da e ova vtorovo
![]() |
|
![]() |
|
Indurain ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Јули.2011 Статус: Офлајн Поени: 308 |
абе јас се плашам од самиот себе........јас сум си монструмот.........
Изменето од Indurain - 30.Август.2011 во 16:24 |
|
![]() |
|
Pa psiholoski ne e bas taka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
абе јас сум др. Џекил и мр. Хајд.........седи мирна...опасен монструм сум јас.....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
јас ами кој.......ти да не сакаш да победиш мори......
|
|
![]() |
|
Ne baram jas da pobedam nikoj drug... osven svoite demoni za da mozam da uzivam so sebe
![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Победата лежи во твојот дух.
Ако се гледаш себе си поразена,тогаш и ќе бидеш поразена,ако сакаш да победиш а мислиш дека неможеш,повеќе од сигурно е дека нема да успееш и така доаѓаме до сознание дека успехот започнува само со добра волја и силна желба. ![]() Животните битки не ги добиваат само најјаките и најбрзите. ![]() |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |