![]() |
|
Интуиција |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 12> |
Автор | ||
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ja imam..problem e sto ne ja slusam.
![]() |
||
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
и сеа треба да коментирам... е нема ... |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
![]() |
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
затоа што... магнетизмот се пренесува преку просторот... а просторот нема граници... |
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
Никогаш ме нема изневерено досега...никогаш!
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Pa sto i da pravam ima nekoj glas sto mi veli da go napravam sprotivnoto, eden mora da ispadne vo pravo
|
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
разбирам. |
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
Јас имам интуиција дека ќе фанам некоја форумџика....
|
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Obicno intuicijata mi vika deka nesto treba da kazam,ama ne mi potencira STO?
![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
|
Речиси и да не ме изневерила....
Ама ме плаши што премногу се ослонувам на неа.... ![]() |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
![]() |
||
Popi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
|
Интуицијата е составен дел од секое живо суштество, и е еден од заштитините механизми при борбата за опстанок.
Тоа кој,како и колку ја користи е веќе др.прашање. Имам пишано на темава и сега еден апдејт да дадам; мојата интуиција се врати постепено не со оној интензитет кој го имав некогаш, но забележувам дека во одередени периоди од мојот живот па и во одредени годишни времиња таа работи поинаку. Верувам и дека многу има врски со оние глупи планетарни транзити во одреден период. Ај да не ширам...Доста е ![]() |
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Mene intuicijata me zaebava, sekogas baram vo pogresno vreme : - Kaj bas sega najde, ti normalen si ?
|
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
бога душа, интуиција е ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |