IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - 2012
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

2012

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 21>
Автор
Порака
kiki_kiki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Декември.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1267
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kiki_kiki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2009 во 19:17
aj ke ti kazam vo 2113 god
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2009 во 20:35
како што ќе изумревме во девеесет и некоја, или две илјади и некоја збунетост
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2009 во 14:47
ne bre zabegan nie sme besmrtni
Кон врв
Neptun74 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Регистриран: 23.Октомври.2008
Поени: 2643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2009 во 15:06
Eden post do onie sto se plasat deka ke dojde krajot na svetot...
IMAM EDNA NEVEROJATNA VEST ZA VAS, koja najverojatno ne ste ja slusnale do sega, ili ne vi teknalo:
Eden den, jas, vie, nie, SITE KE UMREME.

Ako se zamislite, ke vidite deka e tazno koga nekoj go napusta svetot sam... AKO bide toa od sto se "plasite" - barem nema da bidete sami. Site ke ja delime taa sudbina.
Megjutoa, i ako nesto se sluci i navistina dojde opasnost od toa - sto ke pravite? ke si kukate i ke placete ili ke bidete od onie sto ke probaat da go pobedat toa "zlo"(ako se moze)? Ili gordo i covecki ke go prifatite krajot i ke probate da go iskoristite preostanatoto vreme?

Mene mi izgleda deka onie sto se plasat od vakvi raboti i koi gi pisuvaat ovie temi samo ke si placat... ke se blokiraat, ke se ispanicat i ke si kukaat za sudbinata na svojata bedna "dusicka".
VIE vecno ziveete vo strav! I toa od smrtta! Nonsens!
Vreme e da go prifatite toa kako nesto normalno. Nikoj i nisto nema da ja pobedi smrtta vo fizicka smisla. Pa i univerzumot ke zavrsi ednas! I da ziveete kako bitie 12 mlrd godini posle zaedno so vselenata ke umrete! I dzabe i pak malku ke vi bidat tie godini, bidejki pak ke si placete!
Zivotot sto go ziveete vi tece SEGA i vo ovoj MOMENT!
ISKORISTETE GO SEGA, BIDEJKI EDEN DEN NAVISTINA SVETOT KE PRODOLZI DA SE VRTI BEZ VAS!
DeepBlue
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2009 во 09:10
eheeeизненадување,..dosega , svetot ima preziveano... kojznae koilku kraevi,...pa  ,..eden,....manje - vishe,....i nema da igra kojznae kakva uloga....

....a i se se toa ...novinarski ..."patki".....pa,  togash ke se pojavi,..neli...bibliskata makedonijaсреќа,...samo,......se prashuvam..so koj narod?!збунетост
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Предраг Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2009
Поени: 224
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Предраг Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2009 во 11:36
Годината 2012 е поврзана со многу приказни и предзкажувања,од кои најпозната е онаа со завршувањето на Мајанскиот календар,истотака Нострадамус ја предвидел оваа година како нешто многу посебно.

Мое мислење е дека нема да има крај на светот,чисто од недоволно причини за тоа.Иако пак,има многу теории и хипотези кои сугерираат на датумот 21.12.2012 како датум на кој што ќе има проток на информации овозможен од страна на Бог,и ќе остане на тоа,кој успее да ги прими тие информации и да ги задржи.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2009 во 16:54
e, da....ne znam za drugo ama,....bog ...sigurno ke se pojavi..sto posto !
Кон врв
DDarko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Миротворец

Регистриран: 14.Мај.2009
Поени: 4356
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DDarko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2009 во 07:17
Daleku e krajot na svetot.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2009 во 09:16
pa,..i ne e da vidish.....nekolku milijardi ..godini...ke si pominat  za,..."tren oka"!тага
Кон врв
ВАЖНА Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Регистриран: 09.Јануари.2009
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2009 во 14:30
Originally posted by NRGMKD NRGMKD напиша:

Што мислите што ќе се случи 2012?
Дали доаѓа крајот на светот?
Во многу записи пронајдени уште од времето на Маите, Инките, Сумарите, а богами и во предвидувањата на Нострадамус, се спомнува 2012 година.
Оваа година сега се поврзува и со Нибиру - Планетата Х, или 12 - тата планета, како сакате кажете ја.
Дали следи уништување на цивилизацијата, дали можеби следи препород на цивилизацијата..........

Што мислите вие?

Хаха јас мислам дека тоа се групости какво уништување на светот така викаа и за неколку други години и ништо не се десинамигнување
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2009 во 23:28
Сето тоа се живи глупости. Од кај па знаеле маите , па да кажале кога завршува. Пак и тој „Настрадамус“ ништо не кажал точно... сето глупости...
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2009 во 19:41
Да,да,ќе дојде крај на светот во 2012 како што требаше да биде и 2000.
Сето тоа е живи глупости за мене.А како ќе се случи?Трета светска?Астероид?А?збунетост

На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
RORAIMA Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Октомври.2009
Локација: Macedonia
Поени: 26
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RORAIMA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2009 во 23:54
E PA VIDETE VAKA.
Sto li si mislite dokolku Astronomite ) Onie sto go imaat golemiot teleskop NASA) jasno gledaat i tocno presmetale deka vo 2012 vo zemjata kje udri golem asteroid.
E PA SEA STO SI MILSITE VIE?
DEKA KJE VI KAZAT DEKA TOA KJE BIDE TAKA?
NEMA SANSA!
KJE NASTANE HAOS!!
ZAREM NE?
Zatoa molcete i cekajte.
Ako toa se kaze javno :
STO LI VIE KJE NAPRAVITE????????????
ZATOA NE SE KAZUVA
KJE VI KAZAT 10 CASA PRED NASTANOT!!!!

VERUVAJTE VO ABRAHAM-IBRAHIM
TATKOTO NA RELIGIITE.
Ajde sea da Ve vidam??
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2009 во 12:22
Со оглед на тоа дека Американци тоа го објавиле, гарантирам дека има извесна доза (межеби малку и преголемо) претерување. Американците се малце садо-мазо и ужуваат кога некој ги измачува или ги уништуварамнодушност

Господ ни е тука и ќе не чува , верувам!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 21>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.