![]() |
|
2012 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 21> |
Автор | |
kiki_kiki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aj ke ti kazam vo 2113 god
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
како што ќе изумревме во девеесет и некоја, или две илјади и некоја
![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
ne bre zabegan nie sme besmrtni
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Eden post do onie sto se plasat deka ke dojde krajot na svetot...
IMAM EDNA NEVEROJATNA VEST ZA VAS, koja najverojatno ne ste ja slusnale do sega, ili ne vi teknalo: Eden den, jas, vie, nie, SITE KE UMREME. Ako se zamislite, ke vidite deka e tazno koga nekoj go napusta svetot sam... AKO bide toa od sto se "plasite" - barem nema da bidete sami. Site ke ja delime taa sudbina. Megjutoa, i ako nesto se sluci i navistina dojde opasnost od toa - sto ke pravite? ke si kukate i ke placete ili ke bidete od onie sto ke probaat da go pobedat toa "zlo"(ako se moze)? Ili gordo i covecki ke go prifatite krajot i ke probate da go iskoristite preostanatoto vreme? Mene mi izgleda deka onie sto se plasat od vakvi raboti i koi gi pisuvaat ovie temi samo ke si placat... ke se blokiraat, ke se ispanicat i ke si kukaat za sudbinata na svojata bedna "dusicka". VIE vecno ziveete vo strav! I toa od smrtta! Nonsens! Vreme e da go prifatite toa kako nesto normalno. Nikoj i nisto nema da ja pobedi smrtta vo fizicka smisla. Pa i univerzumot ke zavrsi ednas! I da ziveete kako bitie 12 mlrd godini posle zaedno so vselenata ke umrete! I dzabe i pak malku ke vi bidat tie godini, bidejki pak ke si placete! Zivotot sto go ziveete vi tece SEGA i vo ovoj MOMENT! ISKORISTETE GO SEGA, BIDEJKI EDEN DEN NAVISTINA SVETOT KE PRODOLZI DA SE VRTI BEZ VAS! |
|
DeepBlue
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
eheee
![]() ....a i se se toa ...novinarski ..."patki".....pa, togash ke se pojavi,..neli...bibliskata makedonija ![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Предраг ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Годината 2012 е поврзана со многу приказни и предзкажувања,од кои најпозната е онаа со завршувањето на Мајанскиот календар,истотака Нострадамус ја предвидел оваа година како нешто многу посебно.
Мое мислење е дека нема да има крај на светот,чисто од недоволно причини за тоа.Иако пак,има многу теории и хипотези кои сугерираат на датумот 21.12.2012 како датум на кој што ќе има проток на информации овозможен од страна на Бог,и ќе остане на тоа,кој успее да ги прими тие информации и да ги задржи. |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
e, da....ne znam za drugo ama,....bog ...sigurno ke se pojavi..sto posto !
|
|
![]() |
|
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Daleku e krajot na svetot.
|
|
![]() |
|
pa,..i ne e da vidish.....nekolku milijardi ..godini...ke si pominat za,..."tren oka"!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Хаха јас мислам дека тоа се групости какво уништување на светот така викаа и за неколку други години и ништо не се деси ![]() |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Сето тоа се живи глупости. Од кај па знаеле маите , па да кажале кога завршува. Пак и тој „Настрадамус“ ништо не кажал точно... сето глупости...
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Да,да,ќе дојде крај на светот во 2012 како што требаше да биде и 2000.
Сето тоа е живи глупости за мене.А како ќе се случи?Трета светска?Астероид?А? ![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
RORAIMA ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
E PA VIDETE VAKA.
Sto li si mislite dokolku Astronomite ) Onie sto go imaat golemiot teleskop NASA) jasno gledaat i tocno presmetale deka vo 2012 vo zemjata kje udri golem asteroid. E PA SEA STO SI MILSITE VIE? DEKA KJE VI KAZAT DEKA TOA KJE BIDE TAKA? NEMA SANSA! KJE NASTANE HAOS!! ZAREM NE? Zatoa molcete i cekajte. Ako toa se kaze javno : STO LI VIE KJE NAPRAVITE???????????? ZATOA NE SE KAZUVA KJE VI KAZAT 10 CASA PRED NASTANOT!!!! VERUVAJTE VO ABRAHAM-IBRAHIM TATKOTO NA RELIGIITE. Ajde sea da Ve vidam?? |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Со оглед на тоа дека Американци тоа го објавиле, гарантирам дека има извесна доза (межеби малку и преголемо) претерување. Американците се малце садо-мазо и ужуваат кога некој ги измачува или ги уништува
![]() Господ ни е тука и ќе не чува , верувам!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |