![]() |
|
Нибиру - X planet |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 10> |
Автор | ||
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Јас само пишувам тоа што го читам, и искрено убеден сум до некаде... така да.... останува да си чекаме... заедно..
![]() |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
![]() |
||
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
|
more bi ti ja iskinala diplomata da znaes
![]() a za cekanjeto... so zadovolstvo bi docekala milion smrakovi so tebe ![]() |
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
||
![]() |
||
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
|
zasto da mi ja iskines diplomata.. zarem treba da mi ja kines diplomata i vo toa sto veruvam deka postojat vonzemjani? ili sto veruvam deka postoi zivot na mars, ili na mesecinata? c c cc c ahhhh ke mi padnes ti mene u race, pa ke diskutirame za 2012 od moja gledna tocka...
![]() |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
![]() |
||
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
|
![]() ... mnogu ubavo ti rekov deka ako si go slusal profesorot ubavo, denes ke znaese deka Nibiru ke trebese da se gleda od Zemjata, zatoa sto dve godini e mnogu kratok vremenski period za nekoe nebesno telo (ko Nibiru na pr.) da se priblizi do Zemjava, a predhodno da ne go zabelezime so golo oko ![]() |
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Дали сте чуле за планетата Нибиру, или така наречената Х планета, и за тоа што не очекува кога таа планета ќе навлезе во нашиот сончев систем?
Ќе ви постирам еден линк каде што можете да видите и да прочитате за оваа ужасна работа што би требало да и се случи на нашата планета и на човештвото. Shpekulacija ili vistina?
Ovaa planeta e hipotetichka ,nema dokazi za nejzinoto postoenje.
Kako mozhe da ne se zabelezhi planeta koja e trista pati pogolema od zemjata,pa taa odednash da se pojavi na 21-vi Dekemvri ,da gi smeni polovite i da predizvika takov silen udar na Zemjata so shto za 5 minuti svetot kje go snema?
![]() Ova malku mi nalikuva na nauchna fantastika,zatoa shto datumot za apokalipsata e pomesten,ako dobro me drzhi pomnenjeto.
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
![]() |
||
|
Забелешка на место:
и не само што наликува туку и тоа е ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Bidejkji se raboti za shpekulacija,kje navedam ushte eden primer.
Spored teorijata na edno 13-godishno momche,planetata Nibiru,kje pomine po druga pateka ,drugi koordinati i so toa kje se odbegne katastrofata
![]() Nekade prochitav deka ova tvrdenje na momcheto ,bilo prifateno i od nekoi nauchnici
![]() |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
![]() |
||
|
Убаво си забележа, наводно планетата е 300 пати поголема од нашата, таа до сега не само што ќе можеше да се гледа со разни телескопи, туку и со голо око ке беше видлива, па ако е заташкана работата од НАСА (како што се шушка, демек да не се крева паника), немаше да биде НЕзабележана од илијадниците астрономи ширум светот и не само астрономи туку и големиот број набљудувачи на ѕвезденото небо.
Друго, привлечната гравитациона сила на Јупитер, а да не зборувам за истата на Сонцето, е мноооогу пати поголема од Земјината, па веројатноста е мнооогу поголема дека ке „има судар“ помеѓу нив. Трето, со самото тоа што е планета и ротира околу нашето Сонце, значи спаѓа во нашиот Сончев систем, со самото тоа, некако логички се залкучува дека ротира околу Сонцето, тоа би значело дека оваа Х планета од нашиот Сончев систем веќе, ако не повеќе пати, барем еднаш поминала околу Сонцето (една Нибирова сончева година). Ако е така, нели би требало еднаш да се судриме ![]() ![]() ![]() Изменето од Sunny - 19.Јануари.2010 во 12:08 |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Kako trgnala prikaznava ,na krajot kje izleze deka ima dve sonca,mozebi planetata X se vrti okolu ona drugoto ,seushte nezabelezano |
||
|
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
Прво не постои таква планета.
Второ нема теорија да има таква орбита кој минува низ орбитата на Земјата. Трето нема. ![]() |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
|
Па ништо чудно ![]() Не знам дали се сеќаваш ама крај на светот беше демек и на 01.01.2000 год. на „влазот“ од новиот милениум ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Mnogu dobro se sekjavam,nekade pogore niz postovite mislam deka go navedov toa,a eve ne sega za deset godini povozrasni od togash
![]() Samo da znaesh Sunny,kolku mnogu se plashev togash....uhh
![]() |
||
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
shto se zamarate so.......
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
|
па мора со време да се напишат проштални писма ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |