|
Мој став за хомосексуалноста |
Внеси реплика | страница <1 56789 103> |
Автор | ||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
По чему тоа зоофилијата и педофилијата се различни од хомосексуалноста? Сите три се пореметување на сексуалното општење, и буквално во генетска и биолошка смисла нема ниту 1% разлика.
Второ, сексот во што е претворен, ни е јасно, си сите холивудски гнасотии. НО во што ли тек ќе се претвори ако хомосите станат јавен спектакл? Трето, ако немаш одговор, не ме препраќај на други теми. Четврто, во многу земји постои и тн. данок на беќарство, бидејќи луѓето без деца и прават економска и национална штета на државата. Хомосексуалноста пак и прави априори катастрофална штета, а плус дополнителниот ефект што поттикнува и други лица да немаат деца. И ПЛУС згора на се тоа е поткопување на македонскиот национален идентитет, кога знаеме како се котата „браќата“. Петто, за неповратното губење на традиционалните вредности, културни придобивки и етички симболи, немаш одговор а? Свесни ли сте дека ќе треба и „македонско девојче“, можеби заради вас, да не ви се повредат чувствата, да се прекрсти во „македонско педерче“? Не мислите изгледа до каде одите со тој разврат! |
||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
всушност ваша фиксација е дека имаме нешто против хомосексуалците.
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
IMAS PRAVO DIOGEN NEMA POJMA...A NIE PAK OD DRUGA STRANA ZNAEME I STO E MORAL,I STO E LJUBOV I SITE MNOOOOGU GI POCITUVAAT PARTNERITE I CEL SVET E VO IDILA AMA DA NE SE "OVA HOMOSEKSUALCIVE"DEMEK USTE POSUPER KE NI BIDE OTI TIE NI GI RASTURAAT BRAKOVITE I VRSKITE A NIE SME TOOOOOLKU FINI I MORALNI! |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не мила, никој не рече дека хомосексуалците се најголемото зло и проблем во нашата држава. Никаде не е идилично, никој не рече дека хетеросексуалците се најморални, најкул, и дека без хомосексуалци ќе биде совршено.
Ако внимателно ги читаш постовите, ќе видиш дека овде се работи за барање на хомосексуалците за права, меѓу кои и право на јавно покажување на својата љубов.
А тоа е малку...претерано.
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
inessX
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne mi smetaat,toa e nivna odluka
mojot stav e sekoj ima pravo na svoj izbor. Prifatile nie ili ne ,toa nema da gi odvrati od idejata da ne ostanat homoseksualci |
||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ангелче,
не е се идила. никогаш не било, и никогаш нема да биде. доволна причина ли е ова за да престане борбата со злото? |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...mene uoprshte edna rabota ne mi e jasna, eve da predpostavime deka nekoj na nekoj forum mislel deka ja sum preteral i me brishe-sea primer davam samo radi sporedba, zasto navodno sum bil oftopic so postiranje i neznam sum rasipuel temi stalno, e sea...kade e logikata za toa brishenje koa od drugo strana se dozvolue da se shiri javen nemoral i propagiranje na nechiva ideja za nesho i toa bez tronka sovest-podrzavana od avtoritativnosti na forumite, mislam nekoi raboti sto se pishuvaat i brishat vo sporedba so ova ovdeka sto se deshava se kako na malo dete sto mu rastat zapchinja...pazite...na forumov ima i pod 13 godini i pod 18...i curi sto ne probale sto e ona vistinskoto seushte(ama ne mislam na koka kola)... i kako sea oni ke teraat koa chitaat za "sloboda" na opredelba a defakto im se servira katadnevno tuka "meni-homini"... toa sto nekoj saka da go servira...mislam stvarno...ova e Makedonskava...sto e ebaam nene mi e on blizok i tuka nema neutralnost brale...ko te jebe...popushi ga malo...chista reklama...ma daj te molim vas nemojte ovako vishe neide...
|
||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mozes da mi pastiras clen na zakonot kade incestot e protiv zakonsko dejstvuvanje?????Ah pusti Adzija, so zadnikot pocna da razmisluvas... Ama izborot e tvoj...dali ke go napravis toa ili ne... nikoj ne te sprecuva ni prisiluva... Изменето од Eleni - 11.Јануари.2008 во 00:48 |
||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па за членство на форум, таму у регистрација, имаше нешто дека си изнад 13 години мислам дека беше... И навистина е чудно велл, што ете и овде се прави таков сериозен пропуст што се дозволува заблудување на децата и од подржано од модератори и администратори.
Сепак, за разлика од нив, јас сум толерантен, нека пишат да видат сите колку се бедни и јадни. |
||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еве шо ви реков.... следеќе е зоофилија, па πедофилија, па парафилии, па полигамија, па силување, па.... ју гет д поинт. |
||
Neonic
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[QUOTE=аџија]По чему тоа зоофилијата и педофилијата се различни од хомосексуалноста? Сите три се пореметување на сексуалното општење, и буквално во генетска и биолошка смисла нема ниту 1% разлика.
[QUOTE=аџија] Prvo da te predupredam da ne koristis Srbizmi ako tolku si protiv Srbite na drugite forumi, nauci da zboruvas literaturen cist Makedonski Jazik. Ke mi dades nekoja studija na naucna institucija kade sto homoseksualnosta pretstavuva poremetuvanje??? [QUOTE=аџија] Второ, сексот во што е претворен, ни е јасно, си сите холивудски гнасотии. НО во што ли тек ќе се претвори ако хомосите станат јавен спектакл? [QUOTE=аџија] Definiraj go poimot javen spektakl? Ako sakaat homoseksualcite javen spektakl ke otidea na Broodway, a ne vo nevladini organizacii da im pomognat so diskriminacijata vo opstestvoto, rabotnoto mesto,duri i semejstvoto(ako nekoj od nivnite roditeli razmisluva kako tebe) [QUOTE=аџија] Трето, ако немаш одговор, не ме препраќај на други теми. Четврто, во многу земји постои и тн. данок на беќарство, бидејќи луѓето без деца и прават економска и национална штета на државата. Хомосексуалноста пак и прави априори катастрофална штета, а плус дополнителниот ефект што поттикнува и други лица да немаат деца. И ПЛУС згора на се тоа е поткопување на македонскиот национален идентитет, кога знаеме како се котата „браќата“. [QUOTE=аџија] Vo mnogu zemji kako Kina i Indija ima zakon so koj bracniot par e ogranicen vo razmnozuvanjeto so samo EDNO dete po semejstvo!!! Znaes zosto e toa???? Ako homoseksualcite ne pravat deca, eve poveli ti, i napravi nekoj 8-9 deca, da nadopolnis za toa sto ne go srabotile drugite, ako tolku se grizis za Makedonskiot Nacionalen Identitet [QUOTE=аџија] Петто, за неповратното губење на традиционалните вредности, културни придобивки и етички симболи, немаш одговор а? Свесни ли сте дека ќе треба и „македонско девојче“, можеби заради вас, да не ви се повредат чувствата, да се прекрсти во „македонско педерче“? Не мислите изгледа до каде одите со тој разврат! [QUOTE=аџија] Mozebi koga Homoseksualcite ke nadminat brojka od 50% vo Makedonija, sto nikogas nema da se sluci..povtorno vo nekoj Sci-0FI film narecen paranoja, si zivees Изменето од Neonic - 11.Јануари.2008 во 00:20 |
||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ако сите имавме вака лежерен став кон злото, улиците ќе беа полни со убици, лопови и манијаци... Шо ти е убо вака, мор без грижи, без ногу ногу мислејне... раат си бе, алал да ти е...
|
||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не користам србизми туку македонски дијалект. не сум против србите, туку против србоманите, т.е. дезориентираните македонци чија маскота би можеле да бидете ти или диоген, конк*ренцијата е јака па не можам да се одлучам... |
||
Neonic
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne mi vadi recenici od konteks, toa e mnogu nisko... A ako sakas da zadrzis intelektualna konverzacija, mozes slobodno da odgovoris na prasanjeto. Toa sto nikade vo zakonot ne e navedeno kako kriminalno dejstvie, ne znaci deka jas go podrzuvam. Si gi prevrtuvas recenicite onaka kako tebe ti odgovara, a toa e samo edna refleksija na TVOJATA minorna EDUKACIJA. |
||
Внеси реплика | страница <1 56789 103> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |