![]() |
|
Порака во шишето |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 20> |
Автор | |
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cuvaj ja prirodata-frli me vo kanta za otpadoci
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Doagam..
So siseto vo raka... |
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...nekoi luge na forumov, se pecheni so svoeto odnesuenje da si otvorat svoj forum...drugarstvoto na forum i objektivnosta se kosat so principite za dobra zabava...sekade na sekoj forum ima dva-tri klana...posho sme makedonski forum...neli...e sea...bitno e u celata taa rabota... koj prv ja pochna podelbata...
![]() |
|
![]() |
|
hanna4ever ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Jas sum nezavisna, ne pripagjam na nitu eden klan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Poraka vo sise: Nesreca privlaci nesrecu.
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Te demnam od sekoj agol,znaj!
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Хм....празен е фрижидерот нека иде некој до пазар!!!!!!!!!!
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
..4ist ko solza...
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ne e se kako sto izgleda, ova ne bil pust ostrov
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
sekjavanjata, kakvi i da se ostanuvat vecno
kako poraki vo siseto koi vecno plovat po moreto |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
da ja sretnam srodnata dusha e mnogu polesno ako ne sum na pustiot ostrov
|
|
|
|
![]() |
|
tuka na ostrovot e isto sino nebo
Изменето од anakin - 03.Јули.2008 во 11:09 |
|
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
ovde porano imashe viski
![]() |
|
![]() |
|
ako porakata mirisa na rum, znaci toa bilo a ne whiskey
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |