|
Разлика помеѓу љубовник и сопруг |
Внеси реплика | страница <1 56789 17> |
Автор | |
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Искажи се де Виви... или само така да се најме на муабет, а?
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
more ne ke da e samo taka muabet...na tolku temi ovaa fosilnava ja najde, od pred sto godini i toa samo da se najme na muabet
ke si kaze, ke si kaze ... |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле Виви?? Зарем ти вакви работи? Дај барем објасни ја мистеријава ако ја проучи...
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za mene se zakacivte, a mene mi se vide ineteresno pa ja iskopav temava
aj sega kazete pa pozreli i popamenti ste sega Изменето од vivi1 - 16.Септември.2013 во 14:40 |
|
vivi
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто ги делите љубовникот и сопругот? Ако љубовникот ви е за љубов, тогаш зошто ви е сопругот?
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za izdrska mesi
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
haha. nije u pitanje ljubav znaci
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
љубовникот е за забавување , сопругот е обврзка
|
|
vivi1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama koj kogo izdrzuva vo vrskata
|
|
vivi
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ah pusta atrakcija, shto mora da e prolazna ....
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
vivi1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa posle zenite krivi
|
|
vivi
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За да имаат “легални“ слики за на фејсбук. П.С. Не очекувам прашања за третото лице множина. |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како разлика помеѓу fireworks и fireflies
и двете имаат своја убавина |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj od koj poubav
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |