|
Свекрви |
Внеси реплика | страница <1 56789 13> |
Автор | |
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Chitam pogore neshto...kao....razlichni kujni.....ova-ona
Ma ,nejze za ljubov i kujnata bi i ja prepushtila shto da ne, neka se raduva zenata... |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a,...ushte li ti e ziva svekrvata,...mammo?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da be...ziva-i POZDRAVA od mene
|
|
MoriZeno
Нов член Регистриран: 14.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eh jas ke bidam NAJISKRENA od site... NE JA SAKAM BRE...nikogas ne sum ja sakala, i nema da e sakam. Ona pravi problemi izmegu mene i mazot mi.. mnogu e ljubomorna sto se slozuvame so nego,i sto stvarno sme zaljubeni, i ako pominaja 15 godini vo brak kade sto sme-non stop ni pravi problemi i samo misli on e nejzin i ne treba so mene da pravi muabet samo so nea... bog da cuva e zenata.. nema babicka ljubov sprema decata moj, samo sinot i e i ke bide kral..i so takov licnost nemozes na kraj da izlezes.. i kolku pati ja imam bataleno, ali se pak mi smeta sto misli deka sum 'budala'.
Изменето од MoriZeno - 14.Март.2009 во 18:56 |
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zivejte zaedno?
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
свекрви=свекриви
|
|
sunshine_baby
Сениор Регистриран: 20.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 256 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене уште не ми е венчана,ама има тенденција да ми биде...Подобро што ќе бидеме 200км разделени.
Змија жена,архитектиште не видено,живи мажи за доручек јаде,ама кога ми се меша у штипки,од такт ме вади!Ама јас неа бетер,криво и е што син и арно го хранам,пеглам и перам,маана не може да ми најде.И правам нервози кога и го испраќам таму доле,очекува да и донесе нешто за перење и кога ќе и рече *Не бе мамо,Мила се ми среди...*...ааах прајслес!Еднаш имав шанса да го видам тој несреќен лик и типувам на уште еднаш!Верувајте ми јас не сум злобна,таа е!Таа му зборува дека јас не сум за него,дека јас го гушам,дека треба да гради кариера,дека треба да оди у странство,дека јас го кочам,овој па не ја слуша па се фаќа за ситници! |
|
MoriZeno
Нов член Регистриран: 14.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE, NE SEDIME ZAEDNO ( FALA BOGU) ALI NA KRATOK ODMOR OD MK NI DOJDE TUKA VO USA..... NEMOJ DA ME SVATIS POGRESNO NA SEKOJ NACIN SUM PROBALA I JA IMAM SO SE VIKA TRPENO, ALI ZENATA NEMA KRAJ .. ME IZEDE ZA OVIE 15 GODINI STO ME ZNAE ONA...MNOGU ZNAE POLITIKA DA VODI...I STO POVEKE ME NERVIRA,SO MILITE DECA NI EDNAS MU ZBORUVASE NA MIL NACIN, SAMO NA LJUTO, ALI PAZI, SO SINOT STO MOZE NAJMILO DA MU SE ODNESUVA, I DA SE MILKA ...NAJVEKE STO ME NERVIRA E: SUM MOZELA DA ZIVEAM I SUM CENATA OD PRIJATELI, KOMSII, KOLESKI/KOLEGI, FAMILIJA, ALI ZA NEA JAS NIKOGAS NEMA DA SUM FINA I NE SUM TAA ZENA ZA SINOT NEJZIN.. MENE ZA NISTO NE ME POCITUVA NI SAKA DA ME GLEDA, NI DA ME SLUSA...I ONA E EDINSTVENA LICNOST STO NE GO PISAM ZA COVEK I POVEKE ZA NEA NE ME INTERESIRA ABSOLUTNO NISTO I SAMO STO KE E SLUSNAM GLASOT, MI SE DIGA PRITISOKOT !!!!!!!!!!!
EDNAS KE ME NAPRAVIS BUDALA, AH MOZE I DVA PATI, AMA SLEDNIOT PAT KE BIDE OPASNO. Изменето од MoriZeno - 15.Март.2009 во 05:38 |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Свекрва...жена која го родила, одгледала исшколувала синот.
Баба на децата на синот... Снаата ...моментален партнер на синот...доживотна мајка на внучињата... Релации...човечки..културни...заради синот...заради внучињата... ..посакувани..а можеби не остварливи |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мама што ти текна да ја ископаш темава?
Мојата свекрва? Ја имам коментирано на друга тема, немам што да кажам за нејзе, што и да направила за синот и било родителска должност исто ко и на мојата мајка и немам што да и се трескам за тоа од земја. Не ме поднесува уште прв пат кога ме виде зошто не се вклопувам во нејзините ограничени животни стреотипи, и не дозволувам да биде присутна повеќе во мојот живот него што е потребно. Со синот може да се лигават, да се сакаат, гледаат колку сакаат, то не им е забрането ама моето време не сакам да го трошам на неа, бидејќи е непродуктивно.Познавам прекрасни жени и свекрви, имам многу добри односи со женскиот свет воопшто но таа си е посебен случај и мислам дека која и да беше на мое место таа тешко ќе ја прифатеше како човечко суштество пред се, но јас да бев поинаква таа ќе требаше и те како да биде попретпазлива во своето однесување. Ма кој ја врти, имам ја други ствари за секирње, ионака сме секој на своја страна, нит ја гледам нит бутур нити па ми е гајле за нејзе па што сака нека и се случува, нејзин проблем, не сочувствувам со такви ко неа. Би можела да и помогнам ако морам и ако треба но не поради неа самата, туку поради семејството Изменето од GlenKlouz - 15.Март.2009 во 14:34 |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekoj so svoe iskustvo. Sekoj po svoe ubeduvanje
|
|
zaguben
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
svekrvi (SVEKRIVI)
|
|
lexus
Група Регистриран: 05.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 71 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mojata svekrva jas ne ja sakam i ne ja postuvam!ne ziveam so nea a isto ko da ziveam .zatoa devojki ne go birajte mazot tuku svekrvata. taa ako e dobra dobro ke zivees!
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |