|
Што сме биле во претходниот живот? |
Внеси реплика | страница <1 56789 18> |
Автор | |
moon88
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kit
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
paaa,...500 god. sme bile volovi( vo smisol na "koristenje",...a,deneska sme malku podobri,....ovcite,barem samo gi shishaat,...barem ne se machat kako ,...volovite porano!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
devojka21
Сениор Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne veruvam vo predhoden zivot
|
|
Life is beautiful
|
|
BidiFit
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Живеам сега и овде!! Супер ми е!!!!
|
|
vrzalec
Сениор Регистриран: 17.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Taka e!
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас сум бил Буф
|
|
|
|
Крсто
Нов член Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас сум бил куче
|
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ех... камо да знаев, ама сигурно сум била машко!
|
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jimmi Hoffa
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja sum bila dobra vila
|
|
UnforgiveN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не знаеме а и нема да дознаеме дали постои задгробен или предходен живот се додека некој од таму не дојде тука во сегашноста и да ни каже...А дотогаш да си уживаме во овој живот мене ми е топ...
|
|
jas ili nie
Група Регистриран: 23.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KOGA KE POMISLAM DEKA MOITE PRETHODNI DNK GENERACII ME VNESUVALE VO SEBE KAKO HRANA , KAKO VODA, VOZDUH, MISLA, I ME GRADELE ATOM PO ATOM, KLETKA PO KLETKA ... BEZ DA IMAAT POIM DEKA BAS MENE ME PRAVAT NE MOZAM A DA NE SE POCITUVAM DLABOKO I ISKRENO VO SEBE
PA BI REKLA VO PRETHODNITE ZIVOTI BEV ZADOVOLNA ELEMENTARNA SOSTOJKA NA MNOGU GENERACII |
|
Elena-V+
Нов член Регистриран: 04.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас да бидам искрена не верувам толку многу во претходен `ивот,но сепак приказната на Наталија ме трогна,навистина се нае`ив не знам дали тоа навистина е то~но и не би верувала во тоа ако не се малку подзамислев.Се сетив на некои моменти од мојот `ивот кога сум била првпат на некои места каде што се ~уствувам како да сум била некогаш таму или пак за некои луге како да сум ги познавала,`уствувам некоја блискост како да ги знам и знам како би реагирале во некои ситуации....навистина `удно.....се тешев со тоа дека на овие места сум била како мала или дека тие ли`ности ги знам од мала,но............не излезе така....сепак темава ми изгледа интересна а тоа дека сме имале претходен `ивот е навистина возбудува`ко ~уство..........поздрав....
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Your past life diagnosis:
-------------------------------------------------------------------------------- I don't know how you feel about it, but you were male in your last earthly incarnation.You were born somewhere in the territory of modern Phillippines around the year 1850. Your profession was that of a medic, surgeon or herbalist. -------------------------------------------------------------------------------- Your brief psychological profile in your past life: Ruthless character, carefully weighing his decisions in critical situations, with excellent self-control and strong will. Such people are generally liked, but not always loved. -------------------------------------------------------------------------------- The lesson that your last past life brought to your present incarnation: Your lesson is to combat violence and disharmony in our world, to understand its roots and origins. All global problems have similar origins. -------------------------------------------------------------------------------- Па верувам во лечење со лековити билки, и ме интересира медицина (но мразам болници) а овие другиве карактеристики се особини на скоро сите луѓе, барем некои од нив... самоконтрола... глупости, поголема паничарка од мене нема |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |