IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Што сме биле во претходниот живот?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што сме биле во претходниот живот?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 18>
Автор
Порака
moon88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moon88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 02:33
kit
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 12:30
paaa,...500 god. sme bile volovi( vo smisol na "koristenje",...a,deneska sme malku podobri,....ovcite,barem  samo gi shishaat,...barem ne se machat kako ,...volovite porano!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
devojka21 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 184
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај devojka21 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 15:01
jas ne veruvam vo predhoden zivot

Life is beautiful
Кон врв
BidiFit Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2008
Поени: 454
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BidiFit Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 15:39
Живеам сега и овде!! Супер ми е!!!!
Кон врв
vrzalec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Мај.2007
Поени: 133
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vrzalec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2008 во 12:28
Taka e!
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2008 во 18:20
Јас сум бил Буф 
Кон врв
Крсто Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јануари.2008
Поени: 25
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Крсто Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2008 во 18:20
јас сум бил куче
Кон врв
Evenstar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Регистриран: 09.Јули.2007
Поени: 3388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2008 во 19:12
Ех... камо да знаев, ама сигурно сум била машко!
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2008 во 21:05
Jimmi Hoffa
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2008 во 21:10
ja sum bila dobra vila
Кон врв
UnforgiveN Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 73
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај UnforgiveN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2008 во 21:21
Не знаеме а и нема да дознаеме дали постои задгробен или предходен живот се додека некој од таму не дојде тука во сегашноста и да ни каже...А дотогаш да си уживаме во овој живот мене ми е топ...
Кон врв
jas ili nie Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Јануари.2008
Поени: 90
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај jas ili nie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2008 во 00:23
KOGA KE POMISLAM DEKA MOITE PRETHODNI DNK GENERACII ME VNESUVALE VO SEBE KAKO HRANA , KAKO VODA, VOZDUH, MISLA, I ME GRADELE ATOM PO ATOM, KLETKA PO KLETKA ... BEZ DA IMAAT POIM DEKA BAS MENE ME PRAVAT NE MOZAM A DA NE SE POCITUVAM DLABOKO I ISKRENO VO SEBE

PA BI REKLA VO PRETHODNITE ZIVOTI BEV ZADOVOLNA ELEMENTARNA SOSTOJKA NA MNOGU GENERACII
Кон врв
Elena-V+ Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 04.Мај.2008
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Elena-V+ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 18:08
јас да бидам искрена не верувам толку многу во претходен `ивот,но сепак приказната на Наталија ме трогна,навистина се нае`ив не знам дали тоа навистина е то~но и не би верувала во тоа ако не се малку подзамислев.Се сетив на некои моменти од мојот `ивот кога сум била првпат на некои места каде што се ~уствувам како да сум била некогаш таму или пак за некои луге како да сум ги познавала,`уствувам некоја блискост како да ги знам и знам како би реагирале во некои ситуации....навистина `удно.....се тешев со тоа дека на овие места сум била како мала или дека тие ли`ности ги знам од мала,но............не излезе така....сепак темава ми изгледа интересна а тоа дека сме имале претходен `ивот е навистина возбудува`ко ~уство..........поздрав....
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 20:48
Your past life diagnosis:
--------------------------------------------------------------------------------
I don't know how you feel about it, but you were male in your last earthly incarnation.You were born somewhere in the territory of modern Phillippines around the year 1850. Your profession was that of a medic, surgeon or herbalist.
--------------------------------------------------------------------------------
Your brief psychological profile in your past life:
Ruthless character, carefully weighing his decisions in critical situations, with excellent self-control and strong will. Such people are generally liked, but not always loved.
The lesson that your last past life brought to your present incarnation:
Your lesson is to combat violence and disharmony in our world, to understand its roots and origins. All global problems have similar origins.

Па верувам во лечење со лековити билки, и ме интересира медицина (но мразам болници) а овие другиве карактеристики се особини на скоро сите луѓе, барем некои од нив... самоконтрола... глупости, поголема паничарка од мене нема
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 18>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,204 секунди.