IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Дали сте љубоморни?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали сте љубоморни?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 26>
Автор
Порака
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2008 во 15:24
Originally posted by majstorce62 majstorce62 напиша:

НЕ ВООПШТО.А И НЕМА ПОТРЕБА - СЕКОГАШ КОГА ЌЕ ИЗЛЕЗАМ ЈА ЗАКЛУЧУВАМ ЖЕНА МИ ВО ВИЗБАТА

i vo sise da ja zatvoris... veruvaj mi ke najde care i pak bi te izneverila... samo ako saka!!!

Изменето од seka - 13.Февруари.2008 во 15:30
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2008 во 15:27

Изменето од majstorce62 - 13.Февруари.2008 во 15:28
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2008 во 15:28
Originally posted by seka seka напиша:

НЕ ВООПШТО.А И НЕМА ПОТРЕБА - СЕКОГАШ КОГА ЌЕ ИЗЛЕЗАМ ЈА ЗАКЛУЧУВАМ ЖЕНА МИ ВО ВИЗБАТА

i vo sise da ja zatvoris... veruvaj mi ke najde care i pak bi te izneverila... sako saka!!!

Да те затвори тебе некој па сакај колку ти душа сака,да те видам, разбираш!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2008 во 15:29
Originally posted by antigona antigona напиша:

Психолозите за љубомората велат дека е нус продукт на стравот да не го изгубите тоа што го сакате. Тој што сака, природно е да биде и љубоморен. И човечки.Тие што велат дека не се љубоморни или не ги сакаат своите партнери или се лажат и самите себе.

Tocno taka

ептен точно
Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2008 во 15:37

Originally posted by seka seka напиша:

i vo sise da ja zatvoris... veruvaj mi ke najde care i pak bi te izneverila... sako saka!!!

Да те затвори тебе некој па сакај колку ти душа сака,да те видам, разбираш!

se!!! absolutno se e mozno!!!( se razbira vo ovaa rabota ) zatvori ja vo sise... ke najde nacin da izleze... ke napravi sto saka da napravi i pak ke se vrati kako nisto da ne bilo!!! razbiras? fintata e vo ova:
daj mu slobota na pticata... ke poleta... ako stvarno te saka, ke se vratit pak kaj tebe! posto mu bilo ubavo...ako ne se vrati, znaci deka kavezot bil stalno zatvoren
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2008 во 16:24
Sprema mene da, bile i vikaat deka jas sum gi izazival zosto mnogu se zezam drugi zeni, a u stvari nisto ne im praam
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2008 во 20:28
На темава имам веке пишано на кому сум љубоморна, а што се однесува до другото, не сум воопшто  бидејки никогаш не сум  била вистински вљубена во некој. Значи,сеште чекам да падне зајакот во стапица среќа
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2008 во 21:07
samo ti chekaj ,princeso,...samo da ne ti se fati nekoj ,...volk,...vo stapicata!....zatoa ,.olabavi ja malku,....da moze da se osloboduvaat volcite ,...намигнување
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2008 во 21:19
Originally posted by brza brza напиша:

samo ti chekaj ,princeso,...samo da ne ti se fati nekoj ,...volk,...vo stapicata!....zatoa ,.olabavi ja malku,....da moze da se osloboduvaat volcite ,...намигнување

brzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, се знаеш за мене , не пишувам веке не%20зборувам  голема%20насмевка намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2008 во 21:30
I ke te kasne za gz
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2008 во 21:31
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

I ke te kasne za gz

ајде
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2008 во 21:42
бакнеж
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2008 во 21:47
црвенеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2008 во 21:58
Partal praam, ovoa zenive zbesnaa po mene, a zt vk sum priznavam
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 26>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.