|
Боки 13 |
Внеси реплика | страница <1 56789 19> |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хехеххеех загор, ме смееш
лелееее страшно ме потсеќаш на некој член од форумот дај бе , ем со мене ке се запознаеш , ем после ке ме оставеш на само со боки |
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПА ИМАШ ПРАВО..ПОДОБРО СО БОКИ ДА ОСТАНЕШ,ОТКОЛКУ СО МЕНЕ ДА БИДЕШ!!СО НЕГО СИ БАРЕМ НА СИГУРНО.....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
загорееееееееееееее, сега уште повеке ме потсеќаш на некој
па знам бе друже, ти си веќе зафатен со оние плавите форумџики, али јас ке си го чекам боки , лепотанчето мое дебелко |
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЕЈ...АЈ НЕ МЕ ZEZAJ,ЗЕЗНАТА ЕДНА!...ОД КАЈ СЕ ЗНАЕМЕ....МОЖЕБИ ОД TV...ИЛИ ОД МИЛИОНЕР(ПАДНАВ НА БРЗИ РАЦЕ...ПРСТИ ДЕ...) ...ДАЈ ДА ПРЕЈДЕМЕ ВО ДРУГА ТЕМА ПО ТВОЈ ИЗБОР..ОВА ...BOKI 13 НЕ МОЖАМ ДА ГО ГЛЕДАМ ,А НЕ ДА ПИШУВАМ ВО НЕА..
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
загор душо, па не можам , ти си по плавите девојки, јас сум надвор од конк*ренција , затоа фини лепо те замолив да ми закажеш со боки
|
|
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЧУВСТВАТА МОИ И НА МОЈАТА МИ ДУШИЧКА НАПАТЕНА...ЈА ИЗРАЗУВАМ СО СЛИКИ...МИРНО МОРЕ...ПЛАЖА...!!А,ОВДЕ...ЈОК БРЕ,НЕ ЈА БИВА....ЌЕ СИ ОДАМ ЕЈ!
Изменето од zagor - 15.Февруари.2008 во 22:25 |
|
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najglupa serija mi bila Boki 13
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ниничка, гледаш
прво брза ме откачи, па тутурутка, па збунет, па сега и загор ....сите ме откачија поради боки 13 останаа само палестинец и black devil |
|
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
leleleleleleleleleleelelelelelel,Mona srcko sram da im e
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да нина срцко
и сега ко ке рикнам ко крава да плачам има да се слушне дури до кај боки 13 а на сите овие горе што ме откачија, да си знаат, си имам и џокер , само не кажувам кој член е |
|
|
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од girl15 - 15.Февруари.2008 во 23:14 |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а од каде знајш за него girl15 ?
сакам да ме запознае некој со боки 13 |
|
|
|
SummerLove
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
p.s pazi da ne se onesvetis so tolku vrteneto so oci Изменето од girl15 - 15.Февруари.2008 во 23:19 |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
SummerLove
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |