![]() |
|
Како да ја вратиш саканата личност? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 567 |
Автор | |
SLABICKA ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nema logika da se vraka nesto asto e zagubeno.ako ednata strana saka drugata ne togas....................nema mesto za ljubov.barem jas taka mislam.so sila ubavina ne biduva.posebno koga ljubovta e vo prasanje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
predizvik
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
so sto marki
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Кога жена ке каже - Не ! - нема сила која што ќе ја врати. Кај машко тоа тоа не важи, мажот може да си дозволи да биде и глупав
|
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
ako pravilno postapuvas nema da ja izgubis nikogas
![]() |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
koga zena ke kaze ne, toa znaci duplo da |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Chuvaj go sakanoto i ne taguvaj po izgubenoto.
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
bejzbol palica , lisici i kombi so zatemneti stakla
![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
AKO E VEKE ZAGUBENAO ...NE GO VRAKAJ
![]() |
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
ne se ni trudi...
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
Klapsomun ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
AKO SAKAM NEKOJ NE SE PREDAVAM TAKA LESNO KOGA KE ZNAM DEKA CELOSNO SUM JA IZGUBIL KOGA NEMA DA ME SAKA IC TOGAS KE SE OTKAZAM A SE DUR IMA ZARCE KE IMA I PLAMEN
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Zavisi na koj nacin si ja izgubil sakanata licnost. Nekogas ne ni treba da probas da ja vratis. A nekogas treba...jasno se e zavisno od toa zasto si ja izgubil neli. Koga nekoi raboti bolat mnogu poveke od ljubovta sto e golema...togas nema mesto za prodolzuvanje.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 567 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |