|
Љубомора -доказ дека те сака или..?? |
Внеси реплика | страница <1 56789 25> |
Автор | ||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako mnogu te naluti trosi so poise pari na nea i ona ke zabelezi deka nesto ne e vo red i ke ti se izvini
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Samo bolest, da ne recham PARANOJA.Ne pishuvajte povekje i ne im davajte vazjnost na ovie fizikusi. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako mi pokaze na covecki nacin deka go povreduva moeto odnesuvanje, moze i da prifatam deka mozebi sum preterala (iako namerno nikogas ne bi go predizvikuvala na ljubomora), da se izvinam i da se "popravam".
No, ako postojano me drzi na sindzirce, i ako me "stega za gusa" sekojpat koga na nekogo ke mu kazam zdravo, toj dokaz moze slobodno da si go pikne u g'z . Nikogas nema nekogo da go sakam na takov mazohisticki nacin da trpam sadisticki ispadi ili ligavenje i placki poradi ljubomora |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ех таа проклета љубомора,... ми го уништи викендот,... а криво ми е оти,... обично сама си го барам и правам буцки за љубомора,... но овојпат,... ни причина имаше ни ништо,... само не знам дали е тоа од што толку многу ме сака,... што е знак прашалник нормално,.... бидејќи да ме сака ќе свати дека нема причина за љубомора,... штом сум со него,.... значи дека други не постојат за мене......
|
||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ljubomora...dokaz deka e slabak i nesiguren
|
||
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ljubomorata e mocurishte koe teba partnerite da go isushat
|
||
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ljubomorata.....e dokaz deka e opsednata so mene
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
zlatno srcence5
Група Регистриран: 30.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ljubomora,hmm,sekoj ja cuvstvuva.No kako vlijae?Kaj sekogo razlicno,sepak do odredeni granici e dokaz za ljubov,no nekogas ja preminuva granicata i e nepodnosliva.Kaj nekoi e duri i bolest i znae mn da povreduva.Da povreduva i boli i zatoa treba da se kontrolira...***
|
||
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vaka
mnogu pisuvate pojava na ljubomorata e vrzana so pripadnosta (ne so ljubovta vo praviot smislol na zborot) bez custvo na pripadnost nema nitu pojava na prava ljubomora koga dvajcata custvuvat deka si pripagjaat i eden od niv gleda ili osekje deka nekoj tret mu dira vo neso , za koe ima toa custvo deka mu pripagja togas se pojavuva e bolna ljubomora e koga na sekoj cekor si zamisluvas deka sekoj ti dira vo pripadnosta e sega ako vie mili moi gore ne custvuvate ljubomora togas ili nikoj ne vi dira vo pripadnosta ili voopsto nemate custvo na pripadnost - ne si pripagjate eden na drug pa so kje diskutirame--- prosto VOZI MISHKO Изменето од mikus - 30.Март.2008 во 22:24 |
||
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ljubomorata e mn glupa i gadna rabota,ke se nerviras i posle ke svatis deka za dzabe si gubel nervi.Poradi taa ljubomora mozes da si ja zagubis sakanata li4nost.
|
||
She sells seashells by the seashore...
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Toj sto ne bil ljubomoren, ne bil ni vistinski zaljuben !!!!
Zalno!!!!! |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ne se soglasuvam....ljubomorata e samo sostojba na nesigurnost i nedoverba...
|
||
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
iva_hot69
Сениор Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 204 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
najdobro kazano do sega |
||
Внеси реплика | страница <1 56789 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |