|
Колку ви е важно жената да доживее оргаза |
Внеси реплика | страница <1 56789 23> |
Автор | |
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najvazno od sve - toa e celta na misijata
|
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu bitna rabota e toa, stvarno nema keif ako ne svrshi i taa.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoj treba da se trudi kolku sto mozi, zenata ne e samo za edna upotreba
i duri izcitev nesto od temava tie edni crni glavcinja sto li se ocite mi gi izvadija, go molam sopstvenikot LOW da gi trgni |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A moze da ne svrsi ? Prv pat slusam
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...hahhahaaa...e ova e najbolje dosea... |
|
Ateist
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене не да ми е битно, туку првенствена работа во сексот. Нема поголемо задоволство и за мене кога таа ќе доживее оргазам. Па уште ако се повеќе последователни... како афродизијак делува на мене. Ако не се барем неколку не сум ни јас исполнет, не сум задоволен од сексот.
|
|
Да бидеш верник е исто како да си слеп, а да раскажуваш за светлината (Атеист)
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da bilo vazno za mazite.....samata evolucija ke terase da imavme kopce....delay +2min....
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...... |
|
Ateist
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E да, некому му треба копче |
|
Да бидеш верник е исто како да си слеп, а да раскажуваш за светлината (Атеист)
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A BE BITNO E
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bitno .... ama temata e KOLKU ... ? prema teorijata i praktikata ... mazot zenata ja oploduva "materijalno" ... koga zenata dozivuva orgazam ... zenata mazot go oploduva "duhovno" ... preku ochite ... go tankira so energija ... kako kolite na benzinska ... samo treba da se pazi da ne se pretankira ... inaku ... ako zenata ne dozivee orgazam ... mazot vo praksa ... padja na grb ... i e mlitav kako truleks krpa ... Inaku denes slusnav edna mnogu vazna rabota ... MAZ - ZENA znaci spoeni se so bukvata Z ... i znaete kako izgleda taa bukva ... ama ako pogledate podobro ... ke vidite deka fakticki toa se kako nozete na zenata gore i nozete na mazot dolu ... ete kolku toa bilo vazno ... mnogu pisuvav ... nisto konkretno ne kazav ... da ostavam prostor i za drugite ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само еден ли.....ништо не си направил со еден. |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eden ama vreden
|
|
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...taka e druze, se gla majstor, dok ne rikne triputi na jarbol, ne se rachuna za dobra partija, znachi deka momakot ne se pogoil, ili curata e frigi-zigi... |
|
Внеси реплика | страница <1 56789 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |