![]() |
|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 696697698699700 708> |
Автор | |||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
sdk...nishto ne mi e jasno
![]() |
|||
![]() |
|||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
Incredible Blue
|
|||
![]() |
|||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
||
СДК..за "срамотни работи" беше муабетот ![]() |
|||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|||
![]() |
|||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
||
![]() ![]() |
|||
Incredible Blue
|
|||
![]() |
|||
||
sdk...ne sum od tuka od avion sum
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
Incredible Blue
|
|||
![]() |
|||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
||
сдк-мислам дека во секс има отворена тема секс со непознат.Оваа ми се чини дека е дупла :
ќе побарам утре.Сега сум пијнал повеќе ,а и ќе одам на дискотека.Чао
![]() |
|||
![]() |
|||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
||
...чудна работа. Каде ја одам, братучетка ми и сестра ми одма се довлечкуваат мислат дека ќе предизвикаат некоја бурна реакција кај мене.
|
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
![]() |
|||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
||
сдк...кучево ме шизнаааааааааааа
![]() |
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
![]() |
|||
pillot ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 836 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
bidi sekogash onoj sto vistinski si
|
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
sdk...mi sk*rchija nekoi 'politichari" tuka!
![]() |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
|||
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
||
sdk...pa dobro bre 8000 den za retrovizor...pa nejcam zlaten bre, obicen mi stavete...
|
|||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|||
![]() |
|||
pillot ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 836 |
||
SDK kupi si poloven be ![]() ![]() |
|||
bidi sekogash onoj sto vistinski si
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 696697698699700 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |