|
БАР!!!!! |
Внеси реплика | страница <1 695696697698699 931> |
Автор | |
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam deka sakas crveno vino,ama ke bide i toa popsle....daj ovie sto ostanaa da gi dopieme,pa ke si napraime fina atmosera,tivko muzice i sise vino....osven ako ne ti e do zurki,pa da prodolzime so zestoko....
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле калина ја реков ме оставивте сама....ај ке почнеме полека па ке видиме до кај ке стигнеме
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj e pijackata
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
KaLiNa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi izleze nesto pa morav da go sredam...ako ste uste tuka,kazete sto ke pieme.....
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
daj edno zeshko koktelce
|
|
|
|
KaLiNa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a da zemam crveno vino i da pustam tivko muzice? do preeska piev kokteli,aman od koktelive
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze vince, nokej e vince a shto ke pushtish od Juboksot
|
|
|
|
KaLiNa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pesna biraj ti.....
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
crno tikveshko
Vlado Janeski za pocetok
|
|
|
|
KaLiNa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto za pocetok,pak treba da odam za nekoi 10 min....mi se javi drugarka cela uspanicena,ne znam sto e,ke odam da vidam.....ova go pisuvam dodeka se spremam za izlaganje..... aman........znaes,se e u redu i nikogas ne sum razmisluvala sebicno i sum sakala da pomognam,ama ima momenti koga sakas sam da bides i koga ne samo sto ne mozes da tesis ili da pomiognes,tuku uste tolku ke ja napnes situacijata..... |
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe okej, begaj i ti sea
jas pak sam ke pijam ovde
|
|
|
|
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj i jas edna casa vince dobro ke mi dojde so vas.....posebno so taa pesna bi piel do sabajle....
|
|
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Don't drink and drive, just walk and fly
|
|
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Don't drink and drive, just walk and fly
|
|
Внеси реплика | страница <1 695696697698699 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |