|
БАР!!!!! |
Внеси реплика | страница <1 694695696697698 931> |
Автор | |
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe kakvo bebe.....greota e.....daj da doneseme uste.....kakvi sme nenasitni,cisterna ne ni e dovolna
|
|
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj i jas da drmnam edna caska so prijatelcinjava i da si odam....aj nazdravje!!!
|
|
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa ajde dve cisterni ke doneseme!
eve gi, dojdoa....
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
KaLiNa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde.....nazdravuvam za sekogas vaka u dobro raspolozenie i vo golem broj da se sobirame tuka....
i normalno(po ne znam koj pat)za vljubenite pticki na forum
|
|
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaci ke treba da ostanam podolgo od planiranoto...........
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj cao odam da ucam utre test
bue
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
plavu$a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ziveliiiiiiiiiii
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
plavu$a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
KaLiNa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gledaj dobro da go napravis,pa utre da pieme za toa
|
|
nedopirliv
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
plavu$a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
decki, i jas si odam! ko so gledam decko mi ne e tuka! a i pijacki mi snemaa... ke se snajdite valjda!
|
|
|
|
KaLiNa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe kakvo odenje! ne te pustam.....
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
има ли нешто и за мене
|
|
Внеси реплика | страница <1 694695696697698 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |