IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - БАР!!!!!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

БАР!!!!!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 690691692693694 931>
Автор
Порака
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Статус: Офлајн
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2006 во 20:24
ti blagodaram drugarke moja...Hug
Кон врв
plavu$a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Април.2006
Поени: 4016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2006 во 20:25
nisto... znaes deka sum tuka sekogas koga ti treba pijalok... i drugar... i guska HugHugHug
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2006 во 20:26
znam zlato,zatoa te pocituvam i sakamSmile
Кон врв
Emus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Октомври.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2006 во 20:26
plavus daj mi nesto ladno
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2006 во 20:29
Originally posted by cecka cecka напиша:

E Kalince moja, gleas li so praat ovie pretpladne .... site kao na rabota... u BARov g,s mesto nema.......
Parafraziram... edna socijalisticka izreka...
Drzava so vakvi forumdzii... ne treda da se plasi  za svojata idninaLOL
gledam,gledam.....Smile
vecer ke se druzime pak?Wink vcera bese u bar? jas pominav,ama nemase nikoj.....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2006 во 20:31
sega emus

zadovolna? se zafrkavam! eve ti nesto specilajno za tebe

In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2006 во 20:32

sto e toa?

It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2006 во 20:33
Originally posted by Emus Emus напиша:

sto e toa?

ne znam... viski valjda... ili konjak... ili nesto slicno....Ermm vazno e ladno Approve

Изменето од plavusa - 05.Октомври.2006 во 20:33
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2006 во 20:34
ok
kako ti pomina denov?
Кон врв
snegulka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Август.2006
Поени: 3201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај snegulka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2006 во 20:35

здраво девојки како сте ми,ќе ме послужите и мене со нештоSmile

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2006 во 20:36
zdravo snegulce...ja pijam koktel pa koga ke te posluzat da nazdravime za plavusa i plamenko....Wink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2006 во 20:37
sto sakas snegilce?
jas ke ti dam
mnogu slatko avatarce imas
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2006 во 20:37
Originally posted by Emus Emus напиша:

ok
kako ti pomina denov?
ludo i nezaboravno! vo lezenje LOL ti kako si pomina naskola... im mavtase na kamerine?  nosese uniforma?  ej, ne mi zamervi... samo mnogu sum srekna so izbegav od toj zatvorot! LOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2006 во 20:38
Originally posted by Snegulka Snegulka напиша:

здраво девојки како сте ми,ќе ме послужите и мене со нештоSmile

kazvi so sakas! denes JAS castam! Wink
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 690691692693694 931>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,422 секунди.