![]() |
|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 689690691692693 832> |
Автор | |
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
сдк-Фолки а како е по правилно да се каже : бркам или барам
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
на дијалект ти е ова
![]() „бараш“ женска кога не си ориентиран кон некоја и просто бараш која да биде среќната добитничка а, кога „бркаш“ некоја тогаш значи дека ти е веќе одбрана и интензивно ја гњавиш за да успееш да се фатиш со неа ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од volkswagen - 19.Февруари.2010 во 17:32 |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
сдк-
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
абе арно ти си разбираш македонски, ама јас никако да научам бугарски, ми треба за форуми за Ауди...
ај ќе биди ![]() |
|
![]() |
|
сдк-мало помало и ќе навикнеш и ќе го научиш. И сепак Бугарскиот е едан од најтешките во светот јазици.
|
|
![]() |
|
sdk... aj ke bide...
sdk... i sega sto da pravam? Dosadno mi stana :( |
|
![]() |
|
сдк-пушти си да гледаш некој филм или оди надвор да јадеш сендвич со плескавица во було.
![]() ![]() ми е умилена таа плескавица
|
|
![]() |
|
брат... сеа се собрав дома... во 5 саат на одручек си дојдов, а од 7 сум излезен
![]() ![]() и сеа за 2 сати пак излегувам и во 2 сато ноќеска си идам ![]() |
|
![]() |
|
Ќе одаш да трскаш ли некаде низ ПП?
|
|
![]() |
|
одиме во еден кафич, атер за едно другарче
![]() брка една женска тој, па да видиме што ќе испадне... у осталом.... таму можи ќе најдам и нешто и за мене за вечерва ![]() |
|
![]() |
|
сдк-па зошто само за вечерва??Можит и засекогаш.
Но еве ти ѕгодан варијант да поканиш тоа чупе каде си го сакаш и да стане работата.
![]() |
|
![]() |
|
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
a кога бркаш 5-6 женски ама уште не си многу баш ориентиран како се вика ![]() |
|
![]() |
|
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
сдк конечно ми текна да се логнам пак на форумов.
како сте бе членој шо праите? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Барам некое за поозбилно малце, не само за праксирање...
ако најдам такво после можи и за подолго, ако не само за една вечер, доволно е ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 689690691692693 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |