|
АВАТАРИ и ПОТПИСИ.... |
Внеси реплика | страница <1 6768697071 107> |
Автор | ||
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fala inace i na angle super i e potpisot i avatarot
|
||
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ауууу не си ласкајте бре, шо мислите дека вашите се за никаде????? Ај ве молам преиспитајте се ц ц ццц....
Изменето од Ghost - 03.Декември.2006 во 20:03 |
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
||
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a be ghost, so mislis nie ne znaeme deka tvojot e isto tolku za nikade kolku nasite (cuti i jas pocnav da zabeguvam so vas)
Изменето од Emus - 03.Декември.2006 во 20:11 |
||
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
||
marinka
Сениор Регистриран: 29.Септември.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 432 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ja iam nov avatar...
|
||
Denot mi e mal za moite cekori,nokta e premala za moite misli...
|
||
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i tvojot e ubav
|
||
|
||
marinka
Сениор Регистриран: 29.Септември.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 432 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fala...tvojot e romanticen...ljubov?
|
||
|
||
perinosi
Сениор Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ле ле ама се испофаливте.
|
||
marinka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a tebe krivo da ne ti e?
|
||
|
||
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas imam nov avatar i nov potpis
P.S. znam deka avatarceto i potpisot mi se prekrasni ama sepak bi bilo pozelno da mi gi pofalite
|
||
|
||
perinosi
Сениор Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не, не ми е криво. Имам добар аватар и добар потпис.
|
||
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
angle.....
|
||
kuliraj
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
treba da si go smenam sheshirot!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од Emus - 04.Декември.2006 во 09:15 |
||
|
||
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
btw i jas si go smenav potpisot, imase losi reakcii za nego
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 6768697071 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |