|
Ставете слика од.... |
Внеси реплика | страница <1 6768697071 573> |
Автор | ||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fala engie, dusicka si stvarno
|
||
|
||
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ej nema na sto, koj zasluzil ke bide pofalen
|
||
|
||
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ooooo, lepotice... so mi prajs???
|
||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
plavusce zlato moram da se isklucam.....ocite me bolat veke od kompjuter pocna da mi se zamagluva pred oci, ne mozamd a citam
bidi mi pozdravena srce moe milo |
||
|
||
plavu$a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
caooooo
|
||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
||
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
фала енџиече
фала на сите...
а за плавуша:па сестрами ја ичкртав за да и обезбедам приватност, јас сум добра сестра
|
||
plavu$a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aaaa, dobro, pa zosto ne go kaza toa porano?! znaes deka sum plavusa i deka ne sfakjam mnogu rabtoti. i navistina mislam mnooooooooooogu. pozdravi ja sestra ti
|
||
|
||
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ај простено ти е , косата е крива(се зезааааам)
ќе го поздравам сега малоно...
|
||
plavu$a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znam deka se zesas! i jas se zezam. mislam, nedopirliv barem znajt deka sum jas pametna plavusa!
|
||
|
||
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...не сумљам јас во тебе...и во твојата интелектуална моќ.Ти се Божји дар за плавушите...
|
||
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
edna si ama vredis kolku za tri plavusi........mislev devojki,..prekrasana si plavusa...toa mozam da go tvrdam so potpis
|
||
plavu$a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fala za komplimentite.
|
||
|
||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da vi se pretstavam ova sum jas. Изменето од FLipsi - 14.Октомври.2006 во 17:04 |
||
plavu$a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мило ми е
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 6768697071 573> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |