|
Секс со женет човек |
Внеси реплика | страница <1 6768697071 75> |
Автор | |
Sara_t
Сениор Регистриран: 02.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 182 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA VI SE POFALAM IMAM NOVA TASTATURA |
|
Sara_t
Сениор Регистриран: 02.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 182 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Sara_t
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE TE RAZBIRAM STO SAKAS DA KAZES - VIVI
|
|
v i v i
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a lp polno ti e..
|
|
tuka nekade....
|
|
Sara_t
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NISTO VIVI IM OBJASNUVAM NA LUGEVO
|
|
v i v i
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sara ma sto pravite....
|
|
tuka nekade....
|
|
Sara_t
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS MNOGU GO SAKAM MOJOT DECKO MISLAM DEKA DUSAVA KE JA DADAM ZA NEGO, OVA STO MI SE SLUCI ZNAM DEKA NE E VO RED I MNOGU SE KAAM, GLEDAM OD MOJA STRANA, A TOA STO DECKO MI ME IZNEVERUVA TOA NE MOZAM DA GO KOMENTIRAM SEGA ZATOA STO NE SE RABOTI ZA NEGO TUKU ZA MENE |
|
v i v i
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
glupo e malku da...
|
|
tuka nekade....
|
|
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а дечко ти бе Сара
а он ако он те гледа како своја идна сопруга свесна ли си што му правиш затоа јас тупам дека прво треба да расчистите старите сметки и мирно да продолжите напред еј а реков дека нема да коментирам хм |
|
Sara_t
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA VETUVASE ON A NE JAS AMA NE MISLAM DA BIDAM SO NEGO ZATOA STO I JAS SAKAM DA SE OMAZAM I DA IMAM FAMILIJA A NE NA VAKOV NACIN KAKO SO NEGO DA SE RAZVEDUVA I DA ME ZIMA MENE TOA KAKO STO KAZAV NE BI GO DOZVOLILA PA MAKAR I DA E POSLEDEN NA SVETOV
|
|
v i v i
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i sredbata vetuvase mnogu za ponatamu ili si uste vo dilema sto da pravis (da ne napravi nesto..)...sega imate li kontakti...
|
|
tuka nekade....
|
|
Sara_t
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE MI IZGLEDA NA GLUMA I REZIJA ZATOA I SE OTVORIV OVDE I ZA TOA STO NEMAM NA KOGO DA GI KAZAM OVIE RABOTI ZATOA STO SE PLASAM
|
|
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЈАС ЗНАМ ЕДНА РАБОТА
ЉУБОВТА СЕ ГЛЕДА ВО ОЧИТЕ МУАБЕТИТЕ ЗНААТ НЕКОГАШ ДА БИДАТ И ТАКА ДОБРО ИЗРЕЖИРАНИ ОДГЛУМЕНИ......... |
|
Sara_t
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PA ON POKUSAVASE SKORO EDNA GODINA DA IZLEZE SO MENE A MINATATA NIDELA PRV PAT IZLEGOV SO NEGO
|
|
Внеси реплика | страница <1 6768697071 75> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |