|
EURO 2008 |
Внеси реплика | страница <1 6768697071 79> |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
girl15
Abe ja momentalno se cuvstvuvam ko maz mi da igral vo timot nema da ima spienje cela vecer |
|
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kakov atomski fudbal bese ova luge moi...se raduvam odnapred na finale DEUTCHLAND - RUSSIA...e toa ke bide sudar na titanite
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
oon
Сениор Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 397 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aku sto izgubija turcite mislam deka pokazaja na nekolku evropski favoriti kako se igra futbalot a inace ne zasluzeno izgubia turcite
Изменето од oon - 25.Јуни.2008 во 23:19 |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kolku sto vie gi sakate Rusite, tolku i jas gi sakam Grcite
sekogas e taka , namerno ili od ljubomora da gi sakas dusmanite , neli decki ? taka treba da bideme tvrdoglavi i da ne priznavame deka najdoriot pobedi i jas ke reagirav taka kako vas ako izgubea Germanija, i jas ke bev za dusmanot , zatoa jasno mi e zosto ne priznavate deka Germanija se najdobri DEUTSCHLAND WIRD EUROPA MEISTER |
|
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и јаааа |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BLACK DEVIL ; sonce moe
pa najdobri sme , neli sonce |
|
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ја и ти сонце....??? ма и подобри од најдобрите сме..... а ГЕР-МА-НИ-ЈА......ќе ги растури Шпанцине де во финале ах ќе заборавев......да ти * Честитам ! * победа ....... е па... |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sonce, fintata e Spanija da bidat vo finale, nikako Rusija, ni na kraj pamet
|
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Каква Русија ма сонце......од нив ми се гади(ете не ми го покажува зеленото чоече па препрајв) само шо ќе им го слушнам името........ја убо си пишав таму......во финале ќе ги растуриме шпанците....
Изменето од $BlackDevil$ - 25.Јуни.2008 во 23:36 |
|
|
|
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Napred Rusijaaaa kakvi spanci be!
|
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе доста е сега и со 1 разлика........молете се за Русија да помине така.......коа глупите Холланд тактизираат и му пуштаат......а очекувам пак исто 4 парчиња во Руски гол........ионака научени се само да "примаат"
|
|
|
|
oon
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Spanija ke se sampioni germancite nemaat sansi da osvojuvat titulata tie so Turcija nemozeja da igrat a Turcija so vtora postava igrase i Germanija odvaj pobedi, so spancite ne veruvam da igrat kako sto treba, germancite se gubitnici od sega kazuvam.. Site ke vidite
Изменето од oon - 25.Јуни.2008 во 23:53 |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
decko , podobro Spanija da gi gledam u finale otkolku edna posrana Rusija
p.s. samo da ne dojde do zabludi : jas nemam nisto protiv imeto i drzavata Rusija, ama gi mrazam ZENSKITE, rusinkite , auuuuu kakvi prostitutki se, ne ste svesni Zatoa sum protiv Rusija, posto ne mozam da gi smislam da mi se ligavat tuka komsiite Изменето од Mona Liza - 25.Јуни.2008 во 23:56 |
|
|
|
oon
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Champion Spain
|
|
Внеси реплика | страница <1 6768697071 79> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |