![]() |
|
ЕВРОВИЗИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 67686970> |
Автор | |
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ОВА ЗАРАДИ СОЊА |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
ЕЕЕЕ,МЕ ТЕРАТЕ СО СИЛА ДА ГО ГЛЕДАМ ПРЕНОСОТ....
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
СОЊА МОРА ДА ПОБЕДИ. МОРА ДА ОБЕЗБЕДИ ПАРИ ЗА АДВОКАТИТЕ НА ЈОЦО |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
хахахахаха мајсторче, ме насмеа
![]() абе знам , кај него можно е и да нема програма ![]() еј, стварно ме насмеа ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Е, ТОЈ ДЕЛ МИ Е НАЈИНТЕРЕСЕН...САМО ЗАТОА УШТЕ НЕ ГО МЕНУВАМ КАНАЛОТ... |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
БРЗА ЧЕКА УСПОРЕНА СНИМКА, ТАКА ШТО МОЖЕШ И ДА ПОЧЕКАШ ТРОА ПОВЕЌЕ.
|
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
јас само brza го чекам да даде коментар околу оваа театарска престава за да можам да ја доловам атмосферата кај вас таму
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Е ПА МАЈСТОРЧЕ ПОСЛЕ ФЕРПЛЕЈОТ
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ДОДЕКА ТРАЕ ИЗБОРОТ СИТЕ ИНТЕРПРЕТАТОРИ - УЧЕСНИЦИ СЕ СОГЛАСУВААТ ВО ЕДНО: СИТЕ ПЕСНИ СЕ УБАВИ И НЕКА ПОБЕДИ НАЈУБАВАТ ОД НИВ. А НА КРАЈОТ КОГА СЕ ЌЕ СЕ ЗАВРШИ И ЌЕ СЕ ПРОГЛАСИ ПОБЕДНИКОТ СИТЕ ЌЕ МАВААТ СО ДРВЈА И КА,ЕЊА ПО НЕГО, СМЕТАЈЌИ ДЕКА СЕ ИЗМАМЕНИ И ОШТЕТЕНИ.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ПРЕД НЕКОЛКУ ДЕНА ВО ЕДЕН КОМЕНТАР НАПИШАВ ДЕКА ОВА ЌЕ БИДЕ НАЈМИЗЕРНИОТ ИЗБОР. ДО СЕГА ОДИ ПО ПЛАНОТ
![]() |
|
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
ЕВРОВИЗИСКА БУБАШВАБА...ЕТЕ ТОА Е...
![]() Изменето од zagor - 23.Февруари.2008 во 22:10 |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Последните години не сум во можност да гледам Евровизија, ниту нашата не ја следам , ниту онаа каде се собрани европските држави.
и не знам со кој памет учествуваме ние на тој фестивал кога никогаш досега не сум чула да ни го изговорат како што треба името на нашата држава. За нив сме од секогаш биле FYROM ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
...ПОДИУМОТ КАЖА ЕДЕН ВЧЕРА Е ИЗРАБОТЕН ОД ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН ЛАМИНАТ СО ГОЛЕМИ ВРТЕЖИ...KAКВИ ПАТОСИ КАКВИ ПАРКЕТИ...
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 67686970> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |