![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 686687688689690 1553> |
Автор | ||||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
искрено мислам дека не лаже за тоа!
мислам дека му се здосади...
ако не сум во право нека ме демантира!
|
||||
"recycle your mind"
|
||||
![]() |
||||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
|||
![]() ![]() |
||||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||||
![]() |
||||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|||
аххах како добри стари другови??
|
||||
"recycle your mind"
|
||||
![]() |
||||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||||
![]() |
||||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|||
Moira
![]() ![]() ![]() ![]() Go znaes Papucar? Da ve zapoznaam: Moira ova e Papucar, Papucar, ova e Moira-tugja zena ![]() ![]() ![]() |
||||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||||
![]() |
||||
|||
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
хахахахахах па остај сам да праша мори моме
![]() |
||||
"recycle your mind"
|
||||
![]() |
||||
|||
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|||
eh sam da prasa: sramezliv e covekot...
||||
|
||||
![]() |
||||
Domakinka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 368 |
|||
ooo pa vie i zurka ste pocnaleee
e bas ubavooo ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
уште пуљење, кандисување и оние работи??
![]() |
||||
"recycle your mind"
|
||||
![]() |
||||
ПАПУЧАР ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 214 |
|||
ФИЛЕ МА ЗНАЕМЕ СЕ СО МОЈРА..
АМА СЕТИКИ ФАЛА ТИ...
АБЕ ТИ БОЖЕМ МОЈА РОДА ДА СИ А НЕ ЖЕНИНА...
![]() ![]() И ФАЛА ТИ ШО МИ ОПРАВИ ДЕКА Е ТУЃА...
САМОИТ ТОЈ ФАКТ ЈА ПРАВИ ДА МИ БИДЕ ПРИВЛЕЧНА....
ПА УШТЕ И АКО НЕ Е СКОПЈАНКА....
![]() |
||||
ЕБА ГО...
|
||||
![]() |
||||
ПАПУЧАР ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 214 |
|||
Е ОШЕ ЕДНА ДОМАКИНКА ФАЛЕШЕ ТУКА ДА НАПРАЕ ПО ЕДНО КАФЕ ПА МАКАР И НЕС СО 20 ЦМ ....
![]() ДЕКА СИ ТИ МА ????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
ЕБА ГО...
|
||||
![]() |
||||
|||
eh tetine, jas si ja gledam rodata
||||
|
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 686687688689690 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |