IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ALL STARS
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ALL STARS

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 685686687688689 1869>
Автор
Порака
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 18:39
Originally posted by moira moira напиша:

Originally posted by granny granny напиша:

lele Moira...da mozev ke ti pomagav...aj pa so lesno da ti odi rabotata

...aj fala....ama samo da znete kolku mnogu e...a imam samo tri dena....hahahhahaha....mi se ....i voopsto ne me interesira taa problematika.....
fati se za rabota...a nie tuka sme
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
irenka2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1954
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 18:39
sepak znam moira deka ke go srabotis najdobro iako ne te interesira problematikata
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
Кон врв
ACEkazanova Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Март.2008
Поени: 143
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ACEkazanova Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 18:39
LJUBOVTA NE ZNAE ZA GRANICI, LJUBETE SE I LJUBETE GI SITE STO VE OPKRUZUVAAT. KAZANOVA
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 18:41
Originally posted by irenka2 irenka2 напиша:

sepak znam moira deka ke go srabotis najdobro iako ne te interesira problematikata

.....kako me bodris mila....fala za podrskata...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 18:42

na pogresno mesto vikas kazanova....nema d ate cue

....me slusa, me slusa....
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 18:42

Originally posted by la fille la fille напиша:

"Drustvo na niskopritisicari"газење%20од%20смеењеMislam deka stotuku izmisliv nov zbor "niskopritisicari"газење%20од%20смеење
se pridruzuvas?

uste prasuvasголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 18:43
Moira, aj dosta places...polesen od toj materijal zdravje...jas go polagav za ispitгазење%20од%20смеење
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 18:44
....a tek ako trgne kafeto so niskopritisicarite.......pa muabet...osobeno so devojceto....mozebi i maj ke fati.....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 18:45
Originally posted by la fille la fille напиша:

Moira, aj dosta places...polesen od toj materijal zdravje...jas go polagav za ispitгазење%20од%20смеење
,,,,ti za ispit, ama ova ne e za ispit....i ne sakam takva problematika...

Кон врв
irenka2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1954
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 18:45
moira fakaj se za rabota vecer da bides prisutna ovde moze ke stavam lonec kafe i ke bidam budna
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 18:46

moira fakaj se za rabota vecer da bides prisutna ovde moze ke stavam lonec kafe i ke bidam budna

....jas od 12 saat se trudam da se nafatam...ama ne mi odi...uste pola saat i ke moram....a vecer ke bidam sto saka neka bide....i po cena na honorarot...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 18:47
hehehheh..Ira,ne ti veruvaat vise...samo ke grabnes plavo i begas
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 18:48
Originally posted by moira moira напиша:

....jas od 12 saat se trudam da se nafatam...ama ne mi odi...uste pola saat i ke moram....a vecer ke bidam sto saka neka bide....i po cena na honorarot...

raspolozenie na nivo ..i nema da osetis koga si zavrsila so rabota
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 18:48
...kade ima plavi... ...pak i dadovte plavusan...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 685686687688689 1869>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,564 секунди.