|
Сите заедно, сите за едно |
Внеси реплика | страница <1 684685686687688 716> |
Автор | ||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eheeee..uste prasuvas...ne sum Ira jas
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kaj se izgubi Iraaaaaaaaa
|
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
draga me je ostavilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne mi cini glasot vecerva
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kad me slome sve samoće, u kafanu ja ću poći,
Pogaziću obećanja, prevariću osjećanja, Lumpovaću cijele noći...
Ona me je ostavila, zbog vina me napustila, Šta mi radiš dano, dano...? Cigani mi lome dušu, sviraju mi pjesme njene, Sjećaju na prošle dane, diraju mi uspomene, Zbog ljubavi izgubljene... Kafana je moja tuga, ali bez nje neću moći, Godinama varam boga, kajaću se znam zbog toga, Vino će mi glave doći... |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da..se oseka skripenje...jajca ne si se anpil denes izgleda
|
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a turska verzija na pesnava,
ajde granny pogodi
|
||
s.r. Dzaki |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Djaki ne pej
|
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
granny
mos ma ngrany
|
||
s.r. Dzaki |
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo red, ama zas ne akas da pejam,chuduim
|
||
s.r. Dzaki |
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
??!!!
zas nikojne mi praka LP,jas pomisliv deka poln mi e inboxot
|
||
s.r. Dzaki |
||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sto....jas se utepav pisuvajki Lp..
|
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
uste malku ke ve druzam
cekam vodata da se zagree
zasto utre imam utakmica
doagja zena mi
|
||
s.r. Dzaki |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kaj si granny, kade setase |
||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kupi mu na sinot igracka...da ima zanimacija
|
||
Внеси реплика | страница <1 684685686687688 716> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |