IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ALL STARS
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ALL STARS

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 684685686687688 1869>
Автор
Порака
irenka2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1954
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 18:31
bas se cudam kako ne ti se prispiva moira... mene vednas glavata mi paga i vo carstvoto na sonistata patuvam
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
Кон врв
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 18:31
drustvo sme si...i jas sekogas nizok pritisok imam...taka d akafe caj pijam ko luda...a moi vrsnicki se ograniceni na edno ili niedno kafe
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
ACEkazanova Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Март.2008
Поени: 143
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ACEkazanova Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 18:32
realna brisi inboks
LJUBOVTA NE ZNAE ZA GRANICI, LJUBETE SE I LJUBETE GI SITE STO VE OPKRUZUVAAT. KAZANOVA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 18:32
granny se razbira deka mora da sme si isti stom sme druzina
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 18:33
....ti granny si mlada....pusti gi tie starki...

Изменето од moira - 30.Март.2008 во 18:33
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 18:34
"Drustvo na niskopritisicari"газење%20од%20смеење

Mislam deka stotuku izmisliv nov zbor "niskopritisicari"газење%20од%20смеење
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 18:35
...dosta me zamajuvate....znaete li kolku rabota imam.....posle ke se cudite kako ne spijam....zosto sum poremetena....ovaka ke me lazete a rabotata ke mi trpi....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 18:35
devojce ke te prijavam vo Institut za makedonski jazik za nov nadvoresen sorabotnik
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 18:36
lele Moira...da mozev ke ti pomagav...aj pa so lesno da ti odi rabotata
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 18:36
mozes ti moira se... pet raboti odednas
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 18:36
Originally posted by irenka2 irenka2 напиша:

devojce ke te prijavam vo Institut za makedonski jazik za nov nadvoresen sorabotnik

....moze, moze....i treta smena ke im vovedam...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 18:36
Originally posted by la fille la fille напиша:

"Drustvo na niskopritisicari"газење%20од%20смеењеMislam deka stotuku izmisliv nov zbor "niskopritisicari"газење%20од%20смеење
se pridruzuvas?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 18:37
Originally posted by granny granny напиша:

lele Moira...da mozev ke ti pomagav...aj pa so lesno da ti odi rabotata

...aj fala....ama samo da znete kolku mnogu e...a imam samo tri dena....hahahhahaha....mi se ....i voopsto ne me interesira taa problematika.....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 18:38
na pogresno mesto vikas kazanova....nema d ate cue
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 684685686687688 1869>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,529 секунди.