IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678679680681682 915>
Автор
Порака
Valerija 2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2006
Статус: Офлајн
Поени: 9044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2007 во 09:42
Pozdravena e od cel sajt,,
A denes posebno i od znakceto ja pozdraviv
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
Кон врв
PITU GULI Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2005
Поени: 11254
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PITU GULI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2007 во 09:43
Јас и жена ми бевме среќни 20 години... и тогаш се сретнавме

ВИЦ Е ОВА ...
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM
SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PITU GULI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2007 во 09:44
Газдата на еден кафич бил толку сигурен дека неговиот шанкер е најсилниот човек во градот, што понудил 1000 марки на секој кој ќе успее да исцеди барем една капка сок од лимон кој најпрво шанкерот со раце ќе го исцеди. Со месеци пробувале какви се не билдери, мајстори, фраери, ама никој не успеал. Еден ден доаѓа некое ситно жгољаво човече во кафичов и бара да си ја проба среќата. Целиов кафич рикнал да се смее, арно ама решиле да му дадат да се обиде. Го исцедил лимонот шанкерот и згужваната кора му ја дал на малиот. Човеков го зема лимонот го стиснува и од него цеди цели 6 капки. Сите зачудени го прашуваат:
- Добро бе човек, што работиш ти, ковач си, ѕидар???
- Не бе, работам во даночно.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PITU GULI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2007 во 09:45
Налутена жена го пречекува мажот, мртов пијан и со кармин по целото лице, на влезната врата:
- Претпоставувам дека имаш добра причина што си доаѓаш дома во 6 саат сабајле!?
- Имам... доручек.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PITU GULI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2007 во 09:46
Некој доктор имал афера со некоја медицинска сестра и таа му кажала дека е трудна.
- Вака сега, еве ти пари оди во Италија, породи се, и ако се е во ред пиши ми писмо на кое ќе пишува шпагети, за да не разберат другите.
Поминало време и жена му му се јавува на докторов на работа.
- Абе, доби некое чудно писмо, ништо не разбирам, пишува:
шпагети, шпагети, шпагети, шпагети, две со колбас и ќофтиња , а две без!
Кон врв
Valerija 2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2006
Поени: 9044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2007 во 09:46
Kolega...inspirativno deluvas sabajlecki
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PITU GULI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2007 во 09:47
Ја носи мажот жената прв пат на лов на елени. Пред да заземат позиции, тој и објаснува како се држи пушка, како се пука и ја удавил дека откако веќе ќе убие елен, никако да не дозволи некој друг ловџија да дојде и да каже дека тој го убил, а не таа. Последново и го повторил неколку пати и ја оставил позади грмушка сама, а тој отишол подоле во шумата. Не поминале 5 минути, се слушнал истрел. Мажот дотрчува кај жената и ја гледа како држи на нишан човек, а тој вика и моли на цел глас:
- Твој е еленот, жено, твој е еленот, само те молам дај ми да си го земам седлото!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PITU GULI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2007 во 09:47
Докторе помагај, жена ми крена температура!
- А висока ли е многу?
- Не бе, метар и шеесет.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PITU GULI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2007 во 09:48
Зошто Босанците ги има низ цел свет?
- Ќе отидат, па не знаат како да се вратат.

* * *
Некој човек требало да има секс со некоја стварно "голема" жена. Само што се качил на неа, ја прашува:
- Може да ја изгасам сијалицата?
- Што е бе, да не си срамежлив?
- Не, ми го гори газот.
Кон врв
trucker Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Март.2006
Локација: Macedonia
Поени: 3571
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2007 во 09:49
DOBAR DEEEEEEEEEEEEEN..............KAKO STE LADIES AND GENTLEMENS!?
SEX, TRUCKS & DRINKS!
Кон врв
acika Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 1600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај acika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2007 во 09:49
ClapClapClap
Finis coronat opus
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PITU GULI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2007 во 09:49
Некој згоден дечко влегува во кафич, порачува пијачка и се обидува да смува некоја женска. Откако пола саат ништо не му успева, во кафичот влегува некој ептен ружен тип, седнува на шанк и не поминуваат 2 минути сите добри женски во кафичот му се закачуваат. За пет минути ружниот излегува од кафичот со двете најдобри женски. На згодниов не му се верува што видел, па оди на шанк и го прашува шанкерот:
- Добро бе, што беше финтава со ружниот тип, ја овде згоден не можам ни една женска да свртам, а тој ружен ко ној, си ги зема најдобрите две женски. Жити мајка како му успеа???
- Појма немам да ти кажам. Знам само дека секоја вечер истото го прави. Седнува на шанк, порачува пијачка и почнува да си ги лиже веѓите...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PITU GULI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2007 во 09:50
* * *
Две баби муабетат:
- Магдо мори, шо праиш?
- Мори, шо да праам?
- Е, шо ќе праиш.

* * *
Оглас: Менувам електрична гитара за плинска.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PITU GULI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2007 во 09:51
МЕНЕ МЕ СКИНА ОНОЈ СО ЕЛЕНОТ....

ПОЗДРАВ ТРУЦК ДОБРЕ ДОЈДЕ...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678679680681682 915>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,516 секунди.