|
Сакам Да Кажам ....... |
Внеси реплика | страница <1 678679680681682 890> |
Автор | ||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не ма
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк...било баш убаво повторно нокти да имам...јееее
|
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тоа кога ќе станеш "очајна домаќинка" па нема што да работиш...и..
|
||
|
||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк..уништувач на забави
|
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк...ја не сум бил у Грција бе,и не мешам ајвар..гледаш дека нон-стоп сум тука.Огради се.... ...и вечер ќе се омрсиш а?.."бисквитката" ќе те гњави значи.... стварно,она тука живее?. |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сдк.....Не е толку страшно што поскапи струјата и бензинот,
ти текнува??? ..пострашно е што поскапи пријателството и љубовта. . . |
||
|
||
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk... strashno e koga kje im se stavi cena... mene toa mi teknuva.
Изменето од viktorija123 - 28.Септември.2012 во 23:06 |
||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
||
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk... ja ispraviv gramatichkata greshka na veroispoved...mi tekna...iako malku kasno...
Изменето од viktorija123 - 29.Септември.2012 во 00:44 |
||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сдк...Божееееее!!!
А друго нешто ќе речев...али,оф мори мајко...
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк..си направив ајвар-че, малиџан-че, лутениче, турив корнишони (во рерна, ама не ми пукнаа теглите како оние кои на Загор )
СДК...дегустација нема, зимница е зимница, не е есеница па да се дегустира, оти лажиче по лажиче отиде тегличе |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк..ги снема сите! гарант ајварот е готов.. |
||
|
||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13942 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
,,, narode ajmo da chestam za rodendenot,,,,na site shto mi chestitaa ,,,golemo blagodaram,,//i mlku neka sirnat na oko,,//,,,
,,,i za na kraj blagoto,, |
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК..Честито,ама немаш ...домаќа ракија?.
|
||
|
||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13942 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
,,,,,,,,,,aaiiiiiiiii,,,,,ami ,,zaboravash deka za godina sum postar,,,,zaborav,,,,,,,
doagja nasha zh,,ta,,,,,,,,pristiga i,,, Изменето од pajser - 29.Септември.2012 во 23:43 |
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
Внеси реплика | страница <1 678679680681682 890> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |